Ajankohtaista

Kotimaailma Jyväskylä laajenee!

perjantai 05.02.2016

Valikoimissamme uusi kaksio


Kotimaailma Jyväskylä laajenee Kuokkalaan uudella kalustetulla asunnolla. Keskustan alueella olevien asuntojen lisäksi tämä uusi kalustettu asunto on hyvä lisä joukkoon asunnon ollessa vain kahden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Sijainti hieman ydinkeskustan ulkopuolella takaa helpot mahdollisuudet autopaikkoihin sekä rauhallisemman ympäristön. Kaikki palvelut ovat silti vain kävelymatkan päässä. Tämä kalustettu asuntomme on siis kuin tehty perheille tai työporukoille!

Kuokkalan uusi, viihtyisä kaksiomme

Helmikuun tarjous ystävänpäivän kunniaksi


Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme Jyväskylässä helmikuun ajan vähintään 5 vuorokauden yöpymisestä 50 euron alennuksen varauksen loppusummasta. Tule yöpymään kalustettuihin asuntoihimme sydämelliseen hintaan! Lisätietoja Jyväskylän toimipisteestämme tästä.

Kotimaailma Jyväskylä on osa valtakunnallista franchising-ketjua, johon kuuluu tällä hetkellä 12. muuta kaupunkia, ja etsimme uusia yrittäjiä jatkuvasti kasvavaan ketjuumme. Kalustetuissa asunnoissamme voi asua yhdestä vuorokaudesta useimpiin kuukausiin tai jopa vuosiin. Majoitu Jyväskylän keskustassa edullisesti, mutta mukavasti ja laadusta tinkimättä!

Viihtyisän majoituskokemuksen takaa myös juuri saamamme tunnustus vuoden 2015 aikana meillä majoittuneilta asiakkailta. Lue lisää uutiskirjeestämme tästä!

Kotimaailma Jyväskylän asiakasarvio

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *