Ajankohtaista

Kotimaailma Joensuun kuulumisia!

torstai 09.02.2017

 

Uusi vuosi – uudet kujeet!

Kotimaailma Joensuulla uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin hyvin ja yrityksellä onkin isoja suunnitelmia tulevalle tilikaudelle. ”Aiomme kalustaa uusia asuntoja tulevana vuonna ahkerasti. Kysyntää on riittänyt säännöllisesti ja olemme valmiita tuleviin kasvusuunnitelmiin. Nyt pöhinää pönttöön!” – yrittäjä, Christa Kettunen

Kotimaailma kartuttaa kokemuksia

Kasvusuunnitelmien myötä Kotimaailma Joensuulla on aloittanut myös uusi harjoittelija Erik, joka auttaa yrittäjiä kiireisen arjen keskellä. Kotimaailma haluaa tarjota harjoittelijoille monipuolisen ja käytännönläheisen kosketuksen työelämään. ”Olen kolmannen vuoden tradenomiopiskelija täältä Joensuusta. Syksyllä meille tuli tehtäväksi koulussa etsiä harjoittelupaikka ja mikä urakka siitä sitten tulikaan. Alkuun ei tahtonut löytyä millään mielenkiintoista ja mukavaa paikkaa, kunnes sitten sähköpostiini tuli yhtenä päivänä ilmoitus Kotimaailma Joensuun harjoittelupaikasta. Niinpä päätinkin ottaa heti yhteyttä ja sopia haastatteluajan.
Ennen haastattelua katselin vähän kotisivuja, että saisin entistä paremman kuvan yrityksen toiminnasta. Mielenkiintoni heräsi, kun tarjolla oli monipuolisia tehtäviä ja toinen toistaan erilaisempia päiviä. Haastattelu sujui hyvin ja tulimme hienosti juttuun yrittäjien kanssa. Seuraavalla kerralla kun nähtiin, niin allekirjoiteltiinkin jo harjoittelusopimusta.

Nyt ensimmäisenä päivänä olen saanut huomata, että tehtäviä voi tulla minkälaisia vaan ja asiakkaita löytyy aina suomalaisista ulkomaalaisiin, joten kielitaitoakin saa vähän muistella. Odotankin innolla mitä kaikkea tämä harjoittelu tuo tullessaan ja mitä kaikkea itsestä saakaan irti.” - Erik Ahola

Kotimaailmalla haluamme panostaa hyvään asiakaspalveluun ja taata asiakkaillemme mahdollisimman mukavan ja helpon tavan majoittua joko keikkatöiden tai lomamatkansa aikana. Tervetuloa siis majoittumaan meille! 

Lue lisää Kotimaailma Joensuun toiminnasta täältä!

050 377 6303

050 377 6032

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *