Ajankohtaista

Kotimaailma jatkaa valtion puitesopimustoimittajuutta vuoteen 2018 saakka

torstai 28.04.2016

Kalustettu asunto - loistava vaihtoehto hotellille

Onko työmatkalaisille vain hotelli tarjolla? Ei suinkaan: meillä on hyviä uutisia. Työmatkalla voi myös asua viihtyisästi, tilavasti ja kodinomaisesti. Kotimaailman kalustetut asunnot sijaitsevat aina keskustan tuntumassa, lähellä tärkeimpiä palveluita. Nyt työmatkalla ja tien päälläkin voi tuntea olonsa kotoisaksi.

Tarjoamme majoitusta jo 14. eri paikkakunnalla!

Kotimaailma tarjoaa valtionhallinnon puitesopimustoimittajana aina laadukasta sekä kodinomaista majoitusta pian jo 14. eri paikkakunnalla, joissa asunnot sijaitsevat aina kaupunkien keskusta-alueilla. Viimeaikoina olemme laajentaneet tarjontaamme myös keskustan tuntumaan, hyvien liikenneyhteyksien päähän yrityskeskittymistä.

Valtion puitesopimusjärjestelyn myötä Kotimaailma on mukana Kotimaan majoituspalvelut 2015-2018 -puitejärjestelyssä pitkäaikaismajoitusten osalta. Kotimaailma tarjoaa kuitenkin majoitusta aina yhdestä vuorokaudesta viikkoihin tai kuukausiin. Näin ollen majoituksen kesto voi vaihdella asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Otathan rohkeasti yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Kuin toinen kotisi

Asuntoihin saapuminen on aina vaivatonta ja mukavaa – asunnot ovat kaikki täysin kalustettuja ja varusteltuja vuode- ja liinavaatteista aina muihin kodin mukavuuksiin saakka. Asukkaan tarvitsee siis tuoda mukanaan vain vaatteet ja hygieniatarvikkeet.

Olemme auttaneet työmatkalaisia majoittumaan mukavasti, helposti ja kustannustehokkaasti jo vuosia.

Varaukset ja tiedustelut kätevästi koko maahan osoitteesta:
yritysmyynti@kotimaailma.com
tai p. 050 377 6705

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *