Ajankohtaista

Kotimaailma Hämeenlinna sai uuden yrittäjän

tiistai 03.09.2019

Kotimaailma Hämeenlinnaan uusi yrittäjä

Alkava syksy toi uusia yrittäjäuutisia Kotimaailma-ketjussa. Kotimaailma Hämeelinnan yrittäjänä aloitti syyskuun alussa Susanna Kivinen. Kivisellä on aiempaa kokemusta ketjutoiminnasta ja viimeiset vuodet hän on toiminut toimistopäällikkönä Aluetaksissa Hämeenlinnassa. Sopimuksessa on optio laajentaa myös Hyvinkäälle ja Riihimäelle.

Asiakaskokemus sai hakemaan yrittäjäksi

Susanna Kivinen kommentoi ensimmäisiä viikkojaan yrityksessä: ”Kotimaailmaan olen aiemmin tutustunut myös asiakkaana ja yritys jätti positiivisen vaikutuksen. Kun paikka oli auki niin näin mahdollisuuden tarttua tehtävään. Tyttäreni Satu Kivinen aloittaa yrityksessä samalla oppisopimuskoulutuksen ja pystymme tälläkin tavalla hakemaan laajenemista toiminnalle. Kotimaailman toimisto on osoitteessa Sibeliuksenkatu 13, josta toimintaa pyöritämme. Haemme aktiivisesti uusia asiakkaita, mutta myös hyväkuntoisia kerrostaloasuntoja on etsinnässä lisää”.


Hämeenlinnan kalustetut asunnot laadukkaita

Kotimaailman kalustetut asunnot sijaitsevat Hämeenlinnan keskustassa hyvällä sijainnilla. Hyvin varusteltuun asunnon hintaan sisältyy aina muun muassa liinavaatteet, pyyhkeet, nettiyhteys ja luonnollisesti vakuutukset, sähköt ja vedet sekä asunnon loppusiivous. Suurimpaan osaan asunnoista ovat myös lemmikit tervetulleita.


Huoneistot sopivat moniin tarkoituksiin

Kalustetut asunnot toimivat hyvin sijaisasuntoina esimerkiksi vesivahingon sattuessa, putkiremontin aikana ja työmatkoilla sekä perhelomailuun tilan ja hinnankin vuoksi. Kotimaailma Hämeenlinnan asunnoissa mahtuu asumaan isokin perhe. Myös oppilaitosten on mahdollista hyödyntää tilavia asuntoja tilapäisiin opiskelijatarpeisiin.

Markkinaosuus vahvistuu

”Susannan tuleminen mukaan ketjuun vahvistaa Hämeenlinnan alueen toimintaa merkittävästi”, toteavat ketjun vetäjät Vesa Kauppila ja Aaro Simell. ”Yrittäjät ovat Kotimaailmassa täysin avainasemassa toiminnan laadun ja luotettavuuden toteuttamisessa. On hienoa saada Susanna mukaan, hän on rautainen ammattilainen hyvillä verkostoilla Hämeenlinnan alueella.”


Yhteydenotot
Susanna Kivinen 050 433 5641, susanna.kivinen@kotimaailma.com
Kotimaailma Hämeenlinna


Kotimailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Lue lisää Kotimaailma-ketjusta täältä.

Sinustako Kotimaailmaan yrittäjä?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä hyvähenkisessä ketjussa, jossa tehdään tulevaisuutta kasvassa toimialassa? Lue Kotimaailman yrittäjien kokemuksista täältä. Lue Kotimaailma yrittäjien kriteeristöt täältä ja katso missä kaupungissa on vielä yrittäjän paikka vapaana.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *