Ajankohtaista

Kesän lomakausi lähestyy - oletko valmis?

keskiviikko 18.05.2016

Myös lemmikit tervetulleita

Kotimaailmalta sinulle lomakoti?

Kesän lomakausi lähestyy ja kotimaan matkailu on nyt nousussa. Kalustettuja asuntoja jo pian 14. paikkakunnalla tarjoavassa Kotimaailmassa voivat sekä työmatkalaiset että lomamatkalaiset majoittua tilavasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Meillä voit majoittua yhdestä vuorokaudesta niin pitkään kuin haluat. Yrittäjävetoiset Kotimaailman toimipisteet pitävät huolen, että majoittumisesi on mahdollisimman huoleton, majoituitpa sitten yksin työsi puolesta tai perheen kanssa lomatunnelmissa.

Kotimaailman asunnot ovat mainoa vaihtoehto perinteiselle hotellille. Kalustetuissa asunnoissamme voi majoittua vuorokaudesta viikkoihin tai kuukausiin, ja ne tarjoavatkin kodinomaisen vaihtoehdon majoitukselle. Asunnot eivät ole hotellihuoneita tai asuntoloita, vaan muistuttavat oikeita koteja.

Kotimaailman asuntoihin ovat myös lemmikit tervetulleita!

Meillä majoitut all inclusive-tyylillä!

Kotimaailman asunnot ovat kaikki täysin varusteltuja - sinun tarvitsee siis vain nauttia olostasi. Haluamme taata sinulle kotoisan ja rentoutuneen tunteen meillä majoittuessasi. Kotimaailmasta saat lisäpalveluna myös ateriapaketteja, huvipuistorannekkeet tai kaupunkipassit. Näin ollen saat kaiken mahdollisen irti kaupunkilomastasi tai työmatkastasi.

Tiedustelut ja varaukset voit helpoiten tehdä suoraan soittamalla tai lähettämällä sähköpostia kaupunkikohtaisiin yhteystietoihin. Löydät ne helposti Ota yhteyttä -välilehdeltä.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *