Ajankohtaista

HUONEISTOMAJOITUSALA KASVAA JA KEHITTYY

perjantai 29.01.2016

Kotimaailma Joensuu aloitti Kotimaailma-ketjun 13. kaupunkina liiketoimintansa kesäkuussa 2015.

"Lähdimme alalle mukaan sen kasvun ja kehityksen aikakaudella. Toimintamme onkin laajentunut viime kesästä nopeasti ja tällä hetkellä etsinnässä on taas uusia asuntoja Joensuun keskustan ja sen lähistön alueelta.", kertovat Kotimaailma Joensuun yrittäjät Anne ja Christa.

Kuin toinen koti

Huoneistomajoitusala on nosteessa ja yhä useampi on löytänyt kalustetut asunnot vaihtoehdoksi perinteiselle hotellimajoitukselle. Tämän näkee selkeästi myös Kotimaailma Joensuun huoneistojen kysynnässä. Yhä useammat tilapäisasuntoa vailla olevat asiakkaat haluavat elää omilla ehdoillaan rauhallisissa ja kodinomaisissa asunnoissa.

Mihin toimintamme perustuu?

Olemme huomanneet, että väliaikaisen asunnon tarvitsijoita on monenlaisia. Kotimaailma Joensuu tarjoaa asiakkailleen majoitusta kalustetuissa laadukkaissa asunnoissa, juuri siksi ajaksi, kun asiakkaan tarve on. Olemme myös kiinnittäneet huomiota siihen, miten vaikeaa keikkatyöntekijöiden on löytää kodinomaista asumisratkaisua. Asiakkaamme koostuvat suurimmilta osin yritysasiakkaista, mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita.
Yksityisasiakkaita voivat olla esimerkiksi perheet joille on tulossa putkiremontti, tai jos omassa kodissa on sattunut vesivahinko. Kalustetut asuntomme voi varata vuorokaudesta kuukausiin asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Lue lisää toiminnastamme osoitteessa: http://www.kotimaailma.com/kaupungit-ja-asunnot/joensuu
tai tule piipahtamaan toimistollamme Kauppakeskus Metropolissa!

Yhteistyöterveisin,

Yrittäjät
Christa Kettunen ja Anne Niemi-Kettunen
joensuu@kotimaailma.com
Puh. 0503776303

Onko sinulla vapaana sijoitusasunto Joensuun alueella?

Kotimaailma Joensuu etsii nyt tilavaa yksiötä Joensuun keskustasta! Vastaamme kaikista vuokralaiselle kuuluvista velvoitteita ja maksamme normaalisti kuukausittaisen vuokran.
Sisustamme ja kalustamme kaikki vuokra-asuntomme itse ja tarkastamme ja siivoamme ne myös säännöllisesti. Näin asunto pysyy hyvässä kunnossa ja vuokranantajamme saavat pitkäaikaisen ja luotettavan vuokralaisen.

Jos kiinnostuit, niin otathan meihin yhteyttä!

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *