Ajankohtaista

Esittelyssä Tampereen Kotimaailma-yrittäjät

tiistai 29.03.2016

Kotimaailma Tampere uudistuu

Vuosikymmenten yhteenlaskettu kokemus työskentelystä asiakasrajapinnassa, yrittäjäkokemusta jo hankittuna, tehokkaita työvuosia vielä reippaasti edessä, pitkä yhteinen taival hionut särmiä parisuhteesta ja aikuiset lapset jo vahvasti omillaan – lähdetäänkö yhdessä yrittäjäksi?

Näin miettivät tamperelaiset viisikymppiset Tiina ja Jouni Mäenpää loppuvuodesta 2015 ja yhteinen johtopäätös oli, että miksipä ei.
Toimialan uutuus ja ketjun antama tuki sekä valmis konsepti houkuttelivat ryhtymään yrittäjiksi.

Keskustelut Kotimaailma-ketjun ja Kotimaailma Tampereen silloisen yrittäjän kanssa aloitettiin loppuvuodesta 2015 ja helmikuussa 2016 Tiina ja Jouni Mäenpää aloittivat Tampereen Kotimaailman uusina yrittäjinä. Kotimaailma Tampere on perustettu 2008, ja kalustettujen asuntojen kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Yhä useampi asiakas valitseekin kalustetun asunnon vaihtoehdoksi perinteiselle hotellihuoneelle työmatkan tai lomareissun ajaksi. Tavoitteena on kasvattaa toimintaa ja kalustettujen asuntojen määrää entisestään koko Tampereen talousalueella.

Kodinomainen vaihtoehto hotellille

Kotimaailman kalustetut asunnot ovat viihtyisä ja kustannustehokas vaihtoehto hotellille. Matkustitpa sitten työn puolesta tai perheen kanssa, saat reissustasi enemmän irti majoittuessasi Kotimaailman laadukkaissa kalustetuissa asunnoissa. Mahdollisuus kokata itse kotiruokaa ja pestä omat pyykit, tuovat oman lisänsä asumismukavuuteen. Kaikki asunnot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa ja ovat täysin varusteltuja sekä kalustettuja. 

Kotimaailma on valtakunnallinen huoneistomajoitusketju, joka toimii yrittäjävetoisesti 13. paikkakunnalla. Etsimme jatkuvasti energisiä yrittäjiä kasvavaan ketjuumme. Kalustetut asunnot ovat kustannustehokas ja kodinomainen vaihtoehto hotellihuoneelle, kun joudut syystä tai toisesta olemaan poissa kotoa. 

Kotimaailma Tampereen uusi yrittäjäpariskunta

Omien kokemuksien pohjalta Kotimaailma -yrittäjäksi

Jounin työhistoria insinöörinä on vahvasti savupiipputeollisuudessa. Myyntitehtävät ovat pitäneet miehen kovasti liikkeellä vuosikymmenten ajan ja majoituspalveluita on tullut käytettyä niin kotimaassa kuin ympäri maailmankin. Reilut tuhat hotelliyötä takaavat ainakin sen, että uusi Kotimaailma-yrittäjä tietää mitä asiakas odottaa ja mikä on asiakaskokemuksen merkitys majoitusalalla. Tiinan pitkä kokemus myynnin tukitoiminnoissa tuo vahvan lisäpanoksen Tampereen toimiston hallinnon pyörittämiseen. Uudet yrittäjät osallistuvat täysipäiväisesti Kotimaailma Tampereen toimintaan yhdessä muun asiantuntevan ja kokeneen henkilöstön kanssa.

”Tärkeimmät onnistuneen majoittumisen kriteerit ovat aina olleet varaamisen helppous, kaikinpuolinen toiminnan joustavuus ja ennen kaikkea majoitustilan siisteys ja viihtyvyys”, toteaa Jouni entisenä majoituspalveluiden suurkuluttajana. ”Meille yrittäjinä näiden kolmen asian ylläpitäminen ja edelleen kehittäminen ovat Kotimaailma Tampereen sydämen asioita myös jatkossa” vahvistaa Tiina.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *