Ajankohtaista

Esittelyssä Oulun Kotimaailma-yrittäjä Eija Jormalainen

maanantai 31.08.2015

”Yrittäjyys on tuonut uutta virtaa työhön”

Olen ollut Kotimaailmalla töissä vuodesta 2009, ja vetänyt siitä asti Oulun toimipistettä. Kun Kotimaailma siirtyi yrittäjävetoiseen franchising-malliin, tuntui luontevalta jatkaa yrittäjänä Kotimaailma-ketjussa. Myös tutut työkaverini siirtyivät yritykseeni vanhoina työntekijöinä.

Kiinteistöala on tullut tutuksi monelta kantilta, sillä olen aikaisemmin työskennellyt kiinteistönvälittäjänä ja vuokranvälittäjänä. Olen suorittanut myös isännöinnin ammattitutkinnon.

Yrittäjä on paikan päällä palvelemassa

Yrittäjyys on laajentanut työnkuvaani ja tuonut uusia haasteita. Muistettavien asioiden lista on pidentynyt entisestään, mutta toisaalta monet asiat on helpompi hoitaa paikallistasolla. Erityisen hienoa on ollut se, miten positiivisesti yhteistyökumppanini ovat suhtautuneet siihen, että toimin yrittäjänä.

Työni on aina ollut varsin itsenäistä ja antoisaa, mutta silti yrittäjyys on tuonut uutta virtaa työhön. Lisää mielenkiintoa - ja kilometrejä - ovat tuoneet uudet Kotimaailma-kaupungit: alueeseeni kuuluvat myös Raahe sekä Kemi-Tornion alue.

Haluan kehittää taitojani, ja suoritan parhaillaan töiden ohessa yrittäjän ammattitutkintoa. Tavoitteenani on tarjota aina vaan parempaa palvelua asiakkaillemme, joten haluan kohentaa vielä kielitaitoani sekä osaamistani asiakaspalvelussa ja relocation-palveluissa.

Kodinomaista asumista edullisesti

Kotimaailma-asumisessa on monia hyviä puolia. Asunnot sijaitsevat aina kaupungin keskustassa, ja ne ovat viihtyisiä ja laadukkaasti sisustettuja. Lisäksi asuminen Kotimaailman huoneistoissa on edullisempaa kuin hotelliyöpymiset. Isoissa asunnoissa majoittuu todella mukavasti suurempikin porukka, ja varmasti kustannustehokkaasti.

Kotimaailma-asuminen on kodinomaista, jolloin työmatkoista saa enemmän irti. Iltaisin löytää helpommin mielekästä tekemistä, ja tarvittaessa asunnolla voi jatkaa myös työntekoa. Iso etu on myös mahdollisuus kokata kotiruokaa, sillä ravintola- ja grillitarjontaan kyllästyy helposti.

Yrityksille haluaisin painottaa, että mukava ja helppo majoitus on tätä päivää. Vaihtoehtoja on paljon, ja kaikkien yritysten tarpeisiin löytyy sopiva asumismuoto. Onneksi tämä on harvinaista, mutta vierailtamme olen kuullut, että työntekijöitä on majoitettu tallien yläkerroissa, naisten pukuhuoneiden penkeillä ja milloin missäkin.

Vapaa-aika kuluu hirsitalon remontissa

Tuoreena yrittäjänä vapaa-aikaa ei juuri ole. Asun Oulun pohjoispuolella vanhassa hirsitalossa, joten harrastukset liittyvät remontointiin ja puutarhanhoitoon. Mökkeily onkin vähentynyt, kun kotona olo on kuin mökillä.

    

Eija Jormalainen, Kotimaailma Oulun yrittäjä

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *