Ajankohtaista

Asiakkaamme kertovat: ”Sain epävarmassa tilanteessa ystävällistä ja pätevää palvelua”

torstai 11.02.2016

Helsinkiläinen Susanna Sääskilahti:

”Sain epävarmassa tilanteessa ystävällistä ja pätevää palvelua”

Maaliskuussa tapahtunut vesivahinko ajoi helsinkiläisen Susanna Sääskilahden ikävään tilanteeseen – hän joutui yllättäen kodittomaksi. Tilanne oli harmillinen, ja sitä setvittiin taloyhtiön ja vakuutusyhtiön kanssa. Sääskilahti törmäsi netissä Kotimaailman kalustettuihin asuntoihin etsiessään ratkaisua asunto-ongelmaansa. Vakuutusyhtiön näytettyä vihreää valoa asunto järjestyi Kotimaailman avulla nopeasti.

– Laitoin Kotimaailmaan viestin, ja minulle soitettiin sieltä samana päivänä. Sain ystävällistä ja pätevää palvelua, jonka arvo korostui epävarmassa ja ikävässä tilanteessa, Sääskilahti kertoo. 

Hän majoittui Kotimaailman kalustettuun asuntoon noin kuukauden ajaksi. Tuona aikana hänen omassa asunnossaan tehtiin remonttia.

Keskeinen sijainti ja merellisyys ilahduttivat

Sääskilahti asuu Vuosaaressa ja työskentelee Suomen Kansallisgalleriassa. Sääskilahdelle tarjottu asunto sijaitsi Eiran kaupunginosassa, lähellä hänen työpaikkaansa.

– Asunnon sijainti oli suorastaan eksklusiivinen. Pidän meren läheisyydestä ja olen tottunut ulkoilemaan päivittäin meren rannassa. Eira tuntui siksikin kotoisalta. Myös itse asunto oli kodikas ja kivasti sisustettu. Kaikki oli minua varten valmiina, Sääskilahti sanoo.

Kaikin puolin joustavaa palvelua

Kotimaailman ystävällinen palvelu jäi Susanna Sääskilahden mieleen, vaikka tilanne sen taustalla oli ikävä.

– Kotimaailma ratkaisi ongelmani täydellisesti. Sain kaikin puolin joustavaa palvelua. En kohdannut minkäänlaista jäykkyyttä tai byrokratiaa, mikä rauhoitti mieleni, Sääskilahti muistelee.

Sääskilahti asioi Kotimaailma Helsingin yrittäjän Kirsi Soinin kanssa.

– Kirsiin sai helposti ja nopeasti yhteyttä, jos oli jotakin kysyttävää. Tunsin olevani osaavissa käsissä.

Sijaisasunto nopeasti ja vaivattomasti

 Valtakunnallisen Kotimaailma-ketjun viihtyisät ja keskustassa sijaitsevat kalustetut asunnot ovat erinomainen vaihtoehto tilapäismajoitukseen remontin tai vahingon korjauksen ajaksi. Asuminen Kotimaailman kalustetuissa huoneistoissa on edullisempaa kuin hotelliyöpyminen. Asunnossa voi oleskella kuin kotonaan, esimerkiksi pestä pyykit asunnon omalla koneella sekä valmistaa ruoan itse. Yrittäjävetoiset toimipisteemme löydät nyt jo 13. paikkakunnalta!


Kalustetut asuntomme ovat täysin varusteltuja ja erikokoisia – meillä on niin yksiöitä, kaksioita, kolmioita kuin neliöitäkin. Mukaan ei tarvitse muuta kuin vaatteet ja hygieniatarvikkeet. Kätevää, eikö? 

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *