Ajankohtaista

Asiakkaamme kertovat kokemuksistaan Kotimaailmassa

maanantai 30.11.2015

Kreikkalainen Eleni Panouli:


”Sujuva kommunikaatio säästää aikaa ja energiaa”

Kreikkalainen johdon assistentti Eleni Panouli työskentelee Trasys-nimisessä IT-alan yrityksessä, joka suunnittelee tietokoneohjelmistoja. Kotimaailman kalustettuihin asuntoihin Panouli törmäsi ensimmäisen kerran Internetissä etsiessään sopivia vaihtoehtoja yrityksen työntekijöiden pitkäaikaismajoitukselle.

– En ole itse majoittunut koskaan Kotimaailman asuntoihin, mutta kollegani ovat olleet niihin hyvin tyytyväisiä, Panouli kertoo.

Trasyksen työntekijät käyttävät Kotimaailman asuntoja työskennellessään Helsingissä pitkiä yhtenäisiä ajanjaksoja.

– Kotimaailman asunnot ovat edullisempia ja kodikkaampia kuin hotellihuoneet. Jos asunto kaipaa mielestämme jotakin, voimme muitta mutkitta pyytää apua Kotimaailman väeltä. Suosittelemme Kotimaailman asuntoja muun muassa samalla alalla työskenteleville liikekumppaneillemme, joilla on Helsingissä samankaltaisia majoitustarpeita kuin meillä.

Sujuvaa yhteistyötä

Kommunikointi ja yhteistyö Kotimaailman kanssa ovat Panoulin mukaan sujuneet erinomaisesti, eikä hänellä ole kuin hyvää sanottavaa yhteyshenkilöstään, Kotimaailman yrittäjästä Kirsi Soinista.

– Kirsi järjestää meille aina sellaisia majoitusratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitamme. Hän myös esittää tarpeen vaatiessa vaihtoehtoisia ratkaisuja. Hän ymmärtää vaatimuksiamme erittäin hyvin, eikä meidän tarvitse aina majoitusta etsiessämme aloittaa prosessia alusta. Yhteisymmärrys ja sujuva kommunikaatio säästävät aikaa ja energiaa, Panouli kertoo tyytyväisenä.

Panouli on tyytyväinen paitsi saamansa palvelun laatuun, myös sen nopeuteen.

– Kirsi vastaa aina nopeasti ja on lisäksi hyvin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hänen kanssaan asioin mielelläni myös tulevaisuudessa.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *