Ajankohtaista

Asiakasreferenssi

tiistai 01.09.2015

Asiakasreferenssi

”Voin suositella kaikille”

Japanilainen Nobuhito Utsunomiya työskentelee NTT DATA:n palveluksessa järjestelmäintegraattorina. Hän on kotoisin Tokiosta ja asuu puolisonsa ja tyttärensä kanssa Tampereella Kotimaailman asunnossa.

– Olen myös aikaisemmin työskennellyt Tampereella ja majoittunut yleensä hotelleissa keskustan alueella. Hotelleissa asuminen alkoi kuitenkin tuntua ikävältä: ei kosketusta normaaliin elämään, perhe Japanissa ja fokus työn tekemisessä. Halusin parantaa elämisen laatua, kertoo Nobuhito Utsunomiya.

– Kysyin työkaveriltani, eräältä toiselta japanilaiselta, suositusta huoneistomajoituksesta. Hän ehdotti minulle Kotimaailmaa. Hän on itse asunut Tampereella jo useita vuosia, ja hänellä on hyviä kokemuksia Kotimaailman asunnosta.

– Olen viihtynyt Kotimaailman asunnossa erittäin hyvin. Minulla on kaksio, jossa on sauna ja parveke. Talo ja asunto ovat erittäin siistejä, samoin naapurusto on mukava ja viihtyisä sekä työn että yksityiselämän kannalta. Mikä tärkeintä, asunnosta on kaunis järvinäkymä.

Tampereen paras majoitusvaihtoehto

Nobuhito Utsunomiyan mielestä Tampereen Kotimaailman palvelu on ollut poikkeuksellisen hyvää. Hän on saanut yhteydenottoihinsa vastauksen yleensä muutaman tunnin sisällä tai viimeistään seuraavana päivänä.

– Siirtyessäni nykyiseen asuntooni pyysin suurempaa sohvapöytää. Minuun teki todella suuren vaikutuksen se, että Kotimaailman yrittäjä toimitti itse toivomani pöydän asuntooni saapumispäivänäni ja varmisti näin viihtyvyyteni. Vaikka asia on sinällään pieni, se kertoo, kuinka hyvin Kotimaailman henkilökunta kohtelee asiakkaitaan, painottaa Nobuhito Utsunomiya.

Nobuhito Utsunomiya on suositellut Kotimaailmaa myös kollegoilleen, joista kolme majoittuu nyt Kotimaailman asunnoissa. Kaikki työskentelevät samassa projektissa, ja usein iltaisin kokous pidetään joissakin asunnoista. Joskus tehdään myös illallista yhdessä.

– Voin suositella kaikille: Kotimaailma on Tampereen paras majoitusvaihtoehto ainakin niille työmatkalaisille, jotka haluavat työskentelyn ohessa nauttia myös mukavasta vapaa-ajasta.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *