Turku

Tervetuloa Turkuun! Meiltä löydät kalustettuja asuntoja ja hyvää palvelua

Tule käymään toimistollamme osoitteessa Linnankatu 26A

Toimistolla sinua palvelevat Petri, Mervi ja Mona.

Löydät meidät myös Facebookista

Ajankohtaisia uutisia sivuillamme Kotimaailma Apartments Turku

Facebook-sivuillemme tästä

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Turussa ja Naantalissa

Kotimaailma Turku tarjoaa laadukasta majoitusta Turun keskustan alueella sekä luonnonkauniissa Naantalissa. Huoneistomme ovat täysin varusteltuja ja viihtyisästi kalustettuja. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja hyvää palvelua!

Voit tarkistaa tämän hetken varaustilanteen tästä linkistäMikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme! Hintaesimerkkejä Kotimaailman majoituksesta löydät täältä.

Miksi valitsisit Turusta kalustetun asunnon etkä hotellia tai vaikka AirBnB:tä?

Kun etsit majoitusta Turusta, täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on hyvä vaihtoehto hotellille. Se on ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle, majoituitpa Turussa muutaman vuorokauden tai jopa kuukausia. Huoneistohotellin joustavuus ja AirBnB:n vapaus, mutta ilman huolia mutkista matkassa!

Kalustetuissa asunnoissamme saat perinteisen hotellihuoneen sijaan muun muassa enemmän tilaa, täysin varustellun keittiön ja pyykinpesukoneen. Meillä saat tehdä rauhassa omat ruokasi ja asua ja elää omilla ehdoillasi, vaikka syystä tai toisesta majoitutkin muualla kuin omassa kodissasi.

Osaan asunnoistamme voit tehdä varauksen myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Etsitko järkevämpää vaihtoehtoa hotellille Turusta? Turun keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Turun Kotimaailmasta saat hotellin joustavuuden, mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, jolloin rautaiset ammattilaisenne voivat keskittyä työntekoon. Älä suotta maksa maltaita hotellimajoituksesta, vaan varaa kodikas asunto meiltä!

Tarvitsetko sijaisasuntoa remontin ajaksi?

Jos kotisi joutui remonttiin vesivahingon tai muun ikävän sattuman johdosta, ja tarvitset pikaisella aikataululla väliaikaista asuntoa, ei hätää. Meiltä voit saada kalustetun asunnon jo saman päivän aikana, ilman takuuvuokria. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos kotiisi on tulossa esim. putkiremontti, kysy meiltä tarjousta jo hyvissä ajoin tarvitsemallesi ajanjaksolle. Lähtöpäiväkin voidaan sopia joustavasti, meillähän ei irtisanomisaikaa ole! Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan meille.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, oli majoitustarpeesi Turussa lyhyt- tai pitkäkestoinen! Mukava loma-asunto, kodikas keikkakämppä tai muuten vain väliaikainen asunto, meiltä löytyy!

Petri Mäkelä
050 377 0660

Toimisto
050 377 6720

Toimistomme
Linnankatu 26A
20100 TURKU
Avoinna arkisin klo 10–17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kotimaailma Turku - löydät meidät instagrammista Seuraa meitä Instagramissa »

Kotimaailma Turku - seuraa meitä Twitterissä Löydät meidät myös Twitteristä »

Etsitkö kalustettua asuntoa alle 7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *