Sipoo

   

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Sipoossa

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma Apartments Helsinki tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Sipoossa luonnon läheisyydessä. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kodin hyvällä sijainnilla viivytpä Sipoossa muutaman vuorokauden tai viikkoja.
Sipoon kalustetut ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat keskeisellä sijainnilla, kävelymatkan päässä palveluista.
Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön ja mikä parasta, väljät tilat.
Tällainen kalustettu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Sipoosta tai Helsingin ympäristöstä päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Sipoossa kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Tutustu asuntoihin täältä.

Esimerkkihintoja:

Yksiöt
Alk. 59 euroa/vrk, 300 euroa/viikko tai 1200 euroa/kk
Mahdollisuus majoittaa 1-4 henkilöä

Hintamme sisältävät mm. liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja ilmaisen internet-yhteyden täysin varustelluissa huoneistoissa.
Minimivuokrausaika 2 vrk.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Sipoon keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Sipoossa? Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Sipoossa

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Sipoossa – meillä on! 

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Tarjoa meille asuntoa tästä. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luoettavan kumppanin ja vuokralaisen! 

 

 

Sipoo

Asiakaspalvelu ja kuluttajamyynti
+358 29 1700 851

Yritysmyynti
Jani Toivonen
+358 45 312 5445
jani.toivonen@kotimaailma.com

Yritysmyynti (Äriklientidele)
Argo Rosenthal
+358 40 036 2474 
argo.rosenthal@kotimaailma.com

Johto
toimitusjohtaja, yrittäjä Jari Peltola
+358 50 595 8914
Toimistomme
Albertinkatu 46
00180 Helsinki
Avoinna arkisin klo 10–17

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *