Majoitu Oulun palveluiden äärellä

"Olemme käyttäneet Kotimaailman palvelua Oulussa jo useiden kurssiemme kohdalla opettajan majoittamiseen. Kotimaailman palvelu on ollut ainakin meidän kohdallamme hyvää, joustavaa ja luotettavaa." - Anna-Kaarina Lind,
Medika Nova Oy

 

Löydät meidät myös Facebookista!

Löydät fb-sivuiltamme myös paljon kuvia Oulun asunnoistamme

Kotimaailma Oulu Facebookissa

"Projektiryhmä oli erittäin tyytyväinen asuntoon, sen sijaintiin ja varusteluun. He olivat myös tyytyväisiä, kun saivat kaikki majoittua samassa paikassa ja hotellia kodinomaisemmassa ympäristössä. Tulemme jatkossakin kääntymään heidän puoleensa, kun tarvitsemme majoituspalvelua Oulussa." - Stina Marttila, Cloud Asset Oy

Oulu on sekä kaunis kesäkaupunki merituulen puhaltaessa lempeästi, että viehättävä talvikaupunki pakkasen paukkuessa ja lumen narskuessa jalkojen alla. Jos haluat päästä tutustumaan Oulun tarjontaan mahdollisimman täysipainoisesti, mökkimajoitus voi olla hieman hankala, vaikka tunnelmaa mökeillä usein onkin. Oulun keskustassa sijaitsevat asuntomme helpottavat liikkumistasi huomattavasti, etkä ole koko aikaa auton varassa. Valitse siis asunto Oulun ytimestä, niin olet lähellä palveluja ja elämää!

Tekemistä Oulussa

Oulu tarjoaa paljon ajanvietettä niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesällä auringon paistaessa Nallikarin hiekkaranta on kaikenikäisten suosikkikohde. Kilometrin mittainen hiekkaranta tarjoaa niin tilaa kuin aktiviteetteja moneen lähtöön. Lasten Vauhtipuistossa vierähtää helposti koko päivä huvipuistolaitteiden, liukumäkien ja monen muun tekemisen merkeissä. Sen jälkeen onkin mukava palata yöpaikkaan, jossa voi olla kuin kotonaan.

Oulun museotarjonta on laajaa, täältä löytyy niin Automuseo ja Merimiehenkotimuseo, Taidemuseo ja monia muita. Tiedekeskus Tietomaa houkuttaa koko perhettä, ja siellä pääsee tutustumaan moniin tieteen ihmeisiin tähtitieteestä illuusioihin.

Oulun ravintola- ja kulttuuritarjonta tyydyttää taatusti kokemuksia etsivän kaipuun. Majoittuessasi Oulun keskustassa pääset kätevästi myös tutustumaan Oulun yöelämään, joka on kuuleman mukaan vilkas ja vauhdikas. Pääset kuuntelemaan konsertteja ja keikkoja laidasta laitaan, sekä klubeilla, konserttisaleissa että festareilla. 

Oulussa luonto on aina lähellä, joko jokimaisemissa, luontopoluilla tai puistoissa. Pääset helposti bongaamaan muuttolintuja Limingassa tai piipahtamaan laskettelemassa naapurikunnassa Pudasjärven Iso-Syötteellä. 

Shoppailija löytää Oulun Rotuaarilta ja kauppakeskus Valkeasta tutkittavaa pariksi päiväksi ja sitten shoppailua voikin jatkaa Zeppelinin tai Ideaparkin ostoskeskuksissa.

Jos siis etsit loma-asuntoa tai keikkakämppää Oulusta, unohda mökit ja suuntaa eläväiseen keskustaan! Kalustetut asuntomme takaavat viihtymisesi, ja voit nauttia turistina olemisesta täysin siemauksin!

Esittelyssä Oulun Kotimaailma-yrittäjä

”Yrittäjyys on tuonut uutta virtaa työhön”

Olen ollut Kotimaailmalla töissä vuodesta 2009, ja vetänyt siitä asti Oulun toimipistettä. Kun Kotimaailma siirtyi yrittäjävetoiseen franchising-malliin, tuntui luontevalta jatkaa yrittäjänä Kotimaailma-ketjussa. Myös tutut työkaverini siirtyivät... Lue lisää

Tilaa tästä Oulun parhaat tarjoukset sähköpostiisi

Etsitkö kalustettua asuntoa 1-7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *