Lahti

Kodikkaita asuntoja Lahden keskustan alueella

- yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Kodikkaita asuntoja, pienempiä ja suurempia. Kerro toiveesi asunnon koosta!

Toivomme, että viihdyt Lahdessa!

Kalustettuja asuntoja Lahdessa - asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi!

Kotimaailma tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hotellille Lahdessa. Saat mahdollisuuden asua kodinomaisesti vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Asuntomme ovat täysin varusteltuja, siistejä ja ajanhenkisesti kalustettuja.

Kaikista huoneistoistamme löytyvät mm. astiat, liinavaatteet, pyyhkeet, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, silitysrauta, keittiövälineet ym. ja joissakin huoneistoissa on myös sauna, lähes kaikissa myös astianpesukone. Kalustettu asunto on myös vaivaton vaihtoehto vuokra-asumiselle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen, 2 vrk:sta viikkoihin, kuukausiin tai jopa vuosiin.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Kiva kaupunkikoti Lahdessa

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 16 paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen muutamaan asuntoomme myös Airbnb:n kautta. Kotimaailman asiakkaana käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Lahdessa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Lahden Kotimaailmalla saat hotellia edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana, huoneistomme taipuvat monenlaisiin majoitusratkaisuihin ja -tarpeisiin. Lahden keikkakoti on joustava ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Kysy yrityksellesi valtakunnallista sopimusta!

Sijaisasunto Lahdessa

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi meiltä joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Jos vesiputki poksahti tai remontti lähestyy, kauttamme saat väliaikaisen asunnon joustavasti nopeallakin aikataululla. Teemme yhteistyötä myös paikallisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Tai jos kotiisi on tulossa esim. putkiremontti, kysy meiltä tarjousta jo hyvissä ajoin tarvitsemallesi ajanjaksolle. Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan osaan asunnoistamme.

Vakuutusyhtiöasiakkaat

Teemme läheistä yhteistyötä suurimpien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Lähetä yhteydenottopyyntö meille ja otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian sijaisasuntoon liittyen.

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Lähetä sähköpostia osoitteeseen lahti@kotimaailma.com ja kerro meille kohteestasi. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä pitkäaikaisen, luotettavan kumppanin ja vuokralaisen!

Kalustettu asunto Lahdessa – varaa heti!

Asuntomme sijaitsevat eri puolilla Lahden keskustaa hyvien liikenneyhteyksien, shoppailumahdollisuuksien ja kulttuuritapahtumien lähellä. Toimistoltamme on matkaa asunnoille 200 m - max. 1 km ja Matkakeskuksellekin vain 450 metriä. Joten tuletpa Lahteen julkisilla tai omalla autolla, kaikki on lähellä.

Katso hinnat täältä.

Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi.

Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tai etsit majoitusta yli viikoksi, ota meihin yhteyttä. Teemme parhaamme löytääksemme sinulle sopivan ratkaisun!

Yhteystiedot

Anu ja Pentti Harju
Yrittäjät

Toimisto +358 400 608 399
lahti@kotimaailma.com

Toimistomme osoite
Vesijärvenkatu 12 L 5
15110 Lahti
Avoinna arkisin klo 10–17 tai sopimuksen mukaan

Esimerkkejä asunnoistamme Lahdessa

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *