Lahti

Kotimaailma Lahti on auki - tervetuloa !

Kalustettuja asuntoja Lahdessa

Kotimaailma tarjoaa laadukkaan vaihtoehdon hotellille Lahdessa. Saat mahdollisuuden asua kodinomaisesti vaikka syystä tai toisesta yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Asuntomme ovat täysin varusteltuja, siistejä ja ajanhenkisesti kalustettuja.

Kaikista huoneistoistamme löytyvät mm. astiat, liinavaatteet, pyyhkeet, pyykinpesukone, hiustenkuivaaja, silitysrauta, keittiövälineet ym. ja joissakin huoneistoissa on myös sauna. Kalustettu asunto on myös vaivaton vaihtoehto vuokra-asumiselle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen, 2 vrk:sta viikkoihin, kuukausiin tai jopa vuosiin.

Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on täydellinen ja edullinen majoitusvaihtoehto hotellille. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Lahdessa, kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Kiva kaupunkikoti Lahdessa

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 16 paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Kotimaailman asiakkaana käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Lahdessa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Lahden Kotimaailmalla saat hotellia edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana, huoneistomme taipuvat monenlaisiin majoitusratkaisuihin ja -tarpeisiin. Lahden keikkakoti on joustava ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Kysy yrityksellesi valtakunnallista sopimusta!

Edullinen vaihtoehto hotellille Lahdessa

Kotisi remontin ajaksi tai vesivahingon sattuessa löydät meiltä joustavan, helpon ja mukavan sijaisasunnon nopeallakin aikataululla. Tai onko omassa kodissasi puutetta majoitustilasta ja sukulaisia tulossa kylään viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa? Siinäkin tilanteessa voimme auttaa, asuntomme sijaitsevat Lahden keskustassa hyvien liikenneyhteyksien ääressä.

Kalustettu asunto Lahdessa – varaa heti!

Katso hinnat täältä.

Varaustilanteemme vaihtelee paljon, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen tarkistamiseksi.

Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tai etsit majoitusta yli viikoksi, ota meihin yhteyttä! Teemme parhaamme löytääksemme sinulle sopivan ratkaisun

Yhteystiedot

Anu ja Pentti Harju
Toimisto +358 400 608 399
lahti@kotimaailma.com

Toimistomme osoite
Vesijärvenkatu 12 L 5
15110 Lahti
Avoinna arkisin klo 10–17

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *