Majoitu Joensuussa ja viihdy!

Tervetuloa Joensuuhun!

Meiltä löydät kalustettuja asuntoja ja hyvää palvelua! Lisäämme asuntoja kuukausittain, ota yhteyttä viimeisimmän asuntotilanteen osalta suoraan toimistomme henkilökuntaan GSM 050 377 6303 tai joensuu@kotimaailma.com

Tervetuloa!

Toimistomme löydät osoitteesta Torikatu 19 LH 15!

Otamme varaustiedusteluja vastaan: joensuu@kotimaailma.com / 050 377 6303

Joensuu on leppoisa kaupunki Pohjois-Karjalassa, ja asukkaatkin ovat karjalaisen lupsakoita. Pyhäselän aaltoihin laskeva Pielisjoki halkoo kaupunkia, ja luonto on lähellä mihin suuntaan vain lähteekin. Joensuun seudulla on paljon mökkejä, ja onhan mökkimajoitus varsinkin kesällä aivan omaa luokkaansa, etenkin järvenrannalla. Mikäli haluat kuitenkin tutustua helposti myös kaupunkiin ja nauttia urbaanimmasta sykkeestä, keskustassa sijaitseva asunto antaa enemmän mahdollisuuksia ajanviettoon. Valitse siis asunto Joensuun ytimestä, ja viihdy!

Nähtävää ja koettavaa Joensuussa

Joensuu tunnetaan Ilosaarirockin kotina, ja kaupunkiin kerääntyykin tuhansia ihmisiä nauttimaan kesästä ja hyvästä musiikista festivaalien ajaksi. Heinäkuussa järjestettävä Ilosaarirock on Suomen toiseksi vanhin festivaali, ja koko kaupunki rokkaa tuon yhden viikonlopun ajan. Ilosaarirockia sanotaan todella lämminhenkiseksi ja rennoksi festariksi, joten se kannattaa kokea. Yösijat varataan kyseiselle viikonlopulle täyteen hotelleja ja leirintäalueita myöten, joten silloin kannattaa olla ajoissa varauksen kanssa!

Joensuun taidemuseo sekä Carelicum tarjoavat kulttuuria sekä katsauksen karjalaisuuteen. Samassa rakennuksessa sijaitsee lasten satukaupunki Mukulakatu sekä matkailuneuvonta, josta saa lisävinkkejä tekemisen suhteen.

Taitokorttelista löytyy kädentaitajien töitä entisaikojen tunnelmassa, ja palveluihin kuuluvat kahvila, myymälöitä sekä näyttelyitä.
Kasvitieteellisen puutarhan sekä trooppisen perhospuutarhan yhdistävä Botania on kokemus niin lapsille kuin aikuisillekin. Kasvilajeja puutarhasta löytyy noin 600, ja ne kattavat tropiikin, kesä- ja talvisadealueet sekä aavikon. Ulkopuutarhasta löytyy lajeja toinen mokoma. Monille sykähdyttävin kokemus on kuitenkin sisätiloissa lentelevät perhoset, jotka viettävät talven trooppisten kasvien kanssa ja kesästä syksyyn omalla osastollaan.

Ravintolakulttuuri on Joensuussakin vilkastunut viime vuosina, ja muitakin kulttuurielämyksiä löytyy moneen makuun. Yöpyessäsi Joensuun keskustassa, olet kivenheiton päässä kaupungin tarjonnasta. Unohda siis mökit ja majoitu Joensuussa mukavasti kalustetussa asunnossa, pääset nauttimaan täysin rinnoin lomastasi!

Jos loma-asunto tai keikkakämppä Joensuussa kiinnostaa, pyydä tarjous kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai vaihtoehtoisesti soittamalla 

Joensuun asiakaspalvelu 050 377 6303
joensuu@kotimaailma.com

Toimistomme
Siltakatu 22 LH 2 B
80100 Joensuu

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

Voit jättää arvostelusi AirBNB-sivustolle.

Tilaa uutiskirjeemme

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *