Helsinki 

Vakuutusasiakas: ”Ilmoitin Kotimaailma Helsingille mitä tarvitsin ja juuri sen sainkin”

perjantai 13.03.2020

Eduardo Vazquez tarvitsi väliaikaista majoitusta remontin tieltä, ja etsi verkosta lähipalvelua, jolla väliaikainen asuminen onnistuisi joustavasti ja helposti. Hän törmäsi Kotimaailma Helsinkiin, jonka asiakaspalvelu tarjosi nopean ratkaisun tilanteeseen.

- Saamani asunto oli erittäin siisti ja mukava. Kotimaailman palvelu helpotti suuresti arkeani, kun kaikki tarvittavat varusteet olivat asunnossa valmiina. Minun tarvitsi vain ottaa omat vaatteet ja muut henkilökohtaiset asiat mukaan. Tämä helpotti omaa työtäni suuresti: näin ei tarvinnut siirtää kaikkia arjen esineitä, tai ostaa mitään erikoista, Vazquez kuvaa.

Vazquez muutti keskeiselle sijainnille Punavuoreen, ja tunsi heti olevansa kuin kotonaan. Ennen kaikkea hänelle oli kuitenkin tärkeää se, että väliaikaisesta asumisesta ei tarvinnut ottaa turhaa stressiä.

- Ilmoitin Kotimaailma Helsingille mitä tarvitsin ja juuri sen sainkin. Kotimaailman asunnolla pystyin sujuvasti jatkamaan arkeani. Kotimaailma on auttanut minua paljon eteenpäin ja helpottanut huomattavasti elämääni. Minulla on vain hyvää sanottavaa saamastani palvelusta, Vazquez kertoo.

Kotimaailma tarjoaa kalustettuja asuntoja lyhyeen ja pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kotimaailmalla on Suomessa yli 300 kalustettua kotia tilapäiseen majoitustarpeeseen.

« Takaisin

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *