OHJEET HIETANIEMENKATU 10 F37, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Kävele Kotimaailman toimistosta Malminrinneltä kohti Kamppi-ostoskeskusta. Saapuessasi ensimmäiseen liikenneympyrään ennen Kamppia, käänny vasemmalle Runeberginkadulle.
Jatka Runeberginkadun vasempaa puolta noin 400 metriä, kunnes saavut toiselle liikenneympyrälle, käänny hiukan vasemmalle siitä. Olet nyt Hietaniemenkadulla, jatka tätä kadua noin 150 metriä ja asunto on kadun vasemmalla puolella.

Huoneiston tarkka osoite on Hietaniemenkatu 10 rappu Fja huoneisto 37. Se sijaitsee 5. kerroksessa ja hissi on saatavilla.

  

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: verkon nimi: mokkula salasana: laitteen näytöllä näkyvät numerot.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *