OHJE SÖRNÄISTEN RANTATIE 4 B 47, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Kävele Kotimaailman toimistolta Malminrinnettä ylöspäin kohti Kampin kauppakeskusta. Ota Kampista metro itäänpäin (päätepysäkit Vuosaari tai Mellunmäki). Jää pysäkillä Hakaniemi pois. Poistu eteläpäästä, joilloin olet joko Ympyrätalon tai Kauppahallin vieressä. Kävele Kauppahallin vierestä itäänpäin n 150m ja löydät Sörnäistenrantatie 4 B rapun, joka on kadun oikealla puolella. Rappu on pian Alepa kaupan jälkeen.'

HUOM! Asunnon ovi on jäykkä joten työnnä ovea kun käännät avainta

Asunnon tarkka osoite on Sörnäisten rantatie 4 B 57. Asunto löytyy 6.krs:sta ja hissi löytyy rapusta.

    

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: verkon nimi: mokkula salasana: laitteen näytöllä näkyvät numerot.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *