OHJE KELTASAFIIRINPOLKU 3G, VANTAA

Kuinka löydän asunnolle:

Kotimaailman toimistosta aloita kävely Malminrinne katua ylöspäin kohti Kamppia. Kampilta kävele Helsingin rautatieasemalle. Asemalta voit mennä I- tai P-junalla. Pysähdy Kivistön pysäkillä. Junapysäkiltä lähde kävelemään oikealle Kvartsiraitti-kadulle ja käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Keimolantielle. Myös Keimolantieltä käänny oikealle ensimmäisestä risteyksestä. Keltasafiirinpolku on kadun päässä, kun käännyt vasemmalle Akaattikujalle.

Huoneiston tarkka osoite on Keltasafiirinpolku 3G 173. Huoneisto on toisessa kerroksessa, mutta hissiä ei ole.

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: verkon nimi: mokkula salasana: laitteen näytöllä näkyvät numerot.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *