OHJE EERIKINKATU 43D, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Lähde kävelemään Kotimaailman toimistolta oikealle ja käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle, kadulle Eerikinkatu. Kävele Eerikinkatua eteenpäin noin 400 metriä kunnes kadun oikjealle puolelle tulee Eerikinkatu 43 portti. Portista pääset samalla avaimella, suoraan portista eteenpäin on D- rappu. 

HUOMAUTUS! Ole varovainen avaimen kanssa. Jos se ei toimi, yritä uudelleen. Työnnä ovea hieman kääntäessäsi avainta. Ovet avautuvat kohti sinua.

Asunnon tarkka osoite on Eerikinkatu 43 rappu D asunto 81. Asunto löytyy 2.krs:sta. Hissiä ei valitettavasti käytettävissä.

    

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: verkon nimi: mokkula salasana: laitteen näytöllä näkyvät numerot.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *