OHJE BULEVARDI 12 A, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Lähde kävelemään Albertinkatua oikealle päin Kotimaailman toimistolta kunnes tulet risteykseen Bulevardi / Albertinkatu. Käänny risteyksestä Bulevardille vasemmalle ja kävele Bulevardia kunnes oikealle puolelle tulee portti Bulevardi 12 hieman ennen porttia on Bulevardi 12 A- rappu.  Rapun oven yläpuolella on A kirjain merkiksi rapusta, rapun oven molemmin puolin on 12 merkiksi kadunnumerosta. A-rappu on heti Wernerin jälkeen.

Pääset myös portista 12 BCD rappuun. Portin lukko on seinällä oikealla puolella.

HUOM! Ovi on tiukka joten työnnä ovea kun käännät avainta lukossa.

Asunnon tarkka osoite on Bulevardi 12 rappu A asunto 14. Asunto löytyy 1.krs:sta. Hissi käytettävissä vain sisäpihalta mennessä.

      

 

   

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: asunnosta löytyy lappu missä koodi ja salasana.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *