OHJE BULEVARDI 12 A, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Lähde kävelemään Albertinkatua oikealle päin Kotimaailman toimistolta kunnes tulet risteykseen Bulevardi / Albertinkatu. Käänny risteyksestä Bulevardille vasemmalle ja kävele Bulevardia kunnes oikealle puolelle tulee portti Bulevardi 12 hieman ennen porttia on Bulevardi 12 A- rappu. Pääset myös portista 12 BCD rappuun. Portin lukko on seinällä oikealla puolella. 

HUOM! Asunnon ovi on tiukka joten työnnä ovea kun käännät avainta.

Asunnon tarkka osoite on Bulevardi 12 rappu A asunto 13. Asunto löytyy 1.krs:sta. Hissi käytettävissä vain sisäpihalta mennessä. 

   

 

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: asunnosta löytyy lappu missä koodi ja salasana.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *