OHJE ALBERTINKATU 27 A 5, HELSINKI

Kuinka löydän asunnolle:

Lähde kävelemään Kotimaailman toimistolta oikealle ja kulje Albertinkatua pitkin 300 m. Asunto on vasemmalla puolella katua, heti K-Market kaupan jälkeen.

Heti K-Marketin jälkeen on sisäänkäynti AB (ennen porttia), mene siitä sisään niin olet oikeassa rapussa.

HUOM! Asunnon avaimessa on magneetti, kun laitat avaimen lukkoon laita avain hyvin hitaasti ja suorassa lukkoon. Jos laitat avaimen liian nopeasti lukkoon ei ovi aukea. Näin pitää aukaista alaovi sekä asunnon ovi. Ole varovainen avaimen kanssa. Jos se ei toimi, yritä uudelleen. Työnnä ovea hieman kääntäessäsi avainta. Ovet avautuvat kohti sinua.

Asunnon tarkka osoite on Albertinkatu 27 rappu A asunto 5 ja löytyy 2. krs:sta. Hissi käytettävissä. 

    

Hyvä tietää:
• Uloskirjautuminen on viimeistään klo 11:00. Jätäthän avaimet näkyvälle paikalle pöydälle ja sulje ovi perässänne, kiitos.
• Käytössänne on kannettava internet-mokkula.Kirjautumistiedot: verkon nimi: mokkula salasana: laitteen näytöllä näkyvät numerot.
• Vastaanottomme puhelinnumero on +358 29 1700 851(arkisin 10-17). Päivystysnumeromme hätätilanteita varten +358 44 988 1711 (10-24).

Vastaanottamalla avaimet vieraat hyväksyvät seuraavat majoitusehdot:
• Asunto sijaitsee tavallisessa asuinkerrostalossa, joten kunnioitathan naapureita.
• Asunnossa on hiljaisuus klo 22−07 taloyhtiön sääntöjen mukaan. Valituksiin johtavissa häiriötilanteissa vieraalta peritään 500−1000 euron häiriösakko ja vieraat joutuvat poistumaan asunnosta.
• Asuntomme ovat savuttomia ja tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakointisakko on 200 €.
• Palautathan asunnon siistissä kunnossa. Pyydämme teitä pesemään käytetyt astiat. Ettehän siirrä huonekaluja. Mikäli asunto palautetaan selkeästi sotkuisessa kunnossa joudumme veloittamaan lisäsiivousmaksun, joka on suuruudeltaan 50–200 € riippuen asunnon kunnosta.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *