Helsinki 

Miksi kalustettu asunto on toimiva vaihtoehto myös vahingon sattuessa?

maanantai 18.11.2019

Siinäpä aihe, joka minulle annettiin ensimmäiseen blogikirjoitukseeni. Mielestäni päivänselviä asioita on monia:

    • Ei tarvitse itse alkaa miettimään muuttoa muutaman kuukauden takia muutenkin haastavassa tilanteessa.
    • Voi unohtaa kaiken muuttoon liittyvän stressin, kuten tavaroiden pakkaaminen, huonekalujen muuttaminen, uuden asunnon hankinta (jos yleensä mahdollista saada muutamaksi kuukaudeksi, takuuvuokrien maksaminen jne.)
    • Tai onko halua asua sukulaisten tai tuttavien nurkissa remontin ajan. Aika harvalla tuskin on.

Eiköhän siinä ole jo riittävästi syitä, joiden takia ei edes kannata harkita muita vaihtoehtoja, kuin kalustettu asunto.

Mutta enemmän kysyisin, miksi kannattaisi vuokrata kalustettu asunto Kotimaailmalta? Siihen kysymykseen haluan itsekin ymmärtää vastauksen. Olen koko työelämäni puhunut siitä, kuinka tärkeää on tehdä asioita sydämellä, ja aina miettiä asiat asiakkaan kannalta, eikä yrityksen tai oman työn näkökulmasta. Pohdimme parasta aikaa yhdessä työntekijöiden kanssa, mitä se käytännössä tarkoittaa meillä. Siistiä tässä yrityksessä on se, että franchiseyrityksenä voimme tuoda parhaat toimintamallit valtakunnallisesti asiakkaidemme eduksi. Yrittäjämuotoinen toimintamme taas tuo sen lisämausteen, että on henkilökohtaisesti todella tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja kertovat huikean hyvästä palvelustamme eteenpäin.

Itse myynnin ammattilaisena tiedän, että jokainen tilanne on aina erilainen. Me emme vain vuokraa kalustettuja asuntoja, vaan me ratkaisemme asiakkaidemme tarpeita. Minun tulee ymmärtää, mitä asiakas haluaa, ennen kuin voin tarjota hänen tilanteeseensa sopivaa asuntoa. Jollekin on tärkeää lähellä oleva leikkipuisto lapsille, toiselle on tärkeää tilava keittiö, kolmannelle taas autopaikka tai julkinen kulkuyhteys jne. Minä siis haluan keskustella asiakkaan kanssa, ennen kuin tarjoan hänelle väliaikaista kotia. Kyseessähän on iso päätös; missä kotini on tulevat kuukaudet? Kun asiakas kertoo minulle tilanteestaan ja kuulen hänen toiveensa sekä tarpeensa, osaan huomattavasti paremmin tarjota juuri hänelle parasta vaihtoehtoa laajasta valikoimastamme. Hänen ei tarvitse verrata monien eri vaihtoehtojen välillä, ja miettiä itsekseen lukemattomia kysymyksiä. Minä siis palvelen asiakkaitamme sydämellä, heidän silmillään katsottuna, ja se myös välittyy asiakkaalle. Tätä samaa filosofiaa me kaikki Kotimaailmassa toteutamme.

Kun sitten päätös oikeasta asunnosta on yhdessä tehty, voi asiakas muuttaa väliaikaiseen kotiinsa ilman huolia. Tämän jälkeen tahtotilamme on varmistaa asiakkaan tyytyväisyys. Haluamme tehdä asiat paremmin kuin kukaan muu. Palaan aiheeseen tarkemmin tulevissa blogeissani.

Kun siis itsellenne tai jollekin tuttavallanne tulee yllättävä tilanne eteen, jolloin väliaikainen asunto on ajankohtainen, niin tiedätte kenelle kannattaa soittaa. 😁

Kotimaailma Helsingissä me palvelemme sydämellämme.

Jari Peltola

Jari Peltola

Kotimaailma Helsinki
Toimitusjohtaja, yrittäjä

« Takaisin

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *