Helsinki 

Kotimaailma Helsinki – vahvalla kasvun matkalla!

maanantai 13.01.2020

Avainasemassa Kotimaailma Helsingin kehityksessä on ollut laadukkaan palvelupohjan luonti sekä asuntovalikoiman laajennus. Olemme panostaneet merkittävästi myös palveluidemme toimivuuteen ja kattavuuteen. Kustannustehokkuus asuntojen sijainnin osalta on saatu asiakkaita houkuttelevaksi yhtälöksi. Meille onkin tärkeää ylittää asiakkaiden odotukset, ja tarjota ratkaisuja niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen.

2019 maaliskuussa meillä oli 8 asuntoa ja eri yrityskauppojen ja orgaanisen kasvun myötä hallinnoimme nyt jopa 80 asuntoa. Erityisen mielenkiintoinen liiketoiminta meille on huonekalujen vuokraus osana asuntojen välitystä. Uudella aluevaltauksella pääsemme tehostamaan toimintaamme sekä tarjoamaan asiakkaille laajempia vaihtoehtoja majoittumisen osalta.

Meille on kunnia-asia pitää palvelu- ja laatutaso korkeana kovasta kasvusta huolimatta ja niinpä tiimimme kanssa ratkomme erilaisia asiakastilanteita ja toiveita korkealla prioriteetilla päivittäin. Syksyllä panostimme paljon muun muassa vesivahinkoasiakkaisiin, kuitenkin vielä pitää tehdä paljon työtä tunnettuuden eteen, mutta suunta on nyt oikea. Erityisesti yhteistyö yritysten kanssa on saatu aktivoitua, samalla tunnettuutemme on kasvanut markkinoilla. Meillä on tarjota erityisesti yrityksille ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille joustavia, nopeita ja kattavia ratkaisuja arjen sujuvuuteen.

Olemme vahvistaneet myyntiämme kahdella ammattilaisella. Jani Toivonen on ottanut vastuun sisään tulevasta kuluttaja- ja yritysmyynnistä, hänellä on pitkä kokemus Nokialta johtotehtävistä sekä yrittämisestä. Kansainvälistä liiketoimintaa vahvistaa Argo Rosenthal, jolla on loistava tausta kohdeasiakkaidemme osalta mm. Virossa ja näin ollen kasvava virolainen asiakaskuntamme saa palvelua omalla äidinkielellään.

Fokuksemme on nyt myös valtakunnallisissa sopimuksissa, joita teemme tiiviissä yhteistyössä ketjumme kanssa. Lisäksi merkittävänä kevään hankkeena on omien verkkosivujen päivitys ja ostokokemuksen parantaminen asiakkaillemme.

Tavoitteenamme on kunnianhimoisesti tuplata liikevaihtomme viime vuodesta. Ilman upeaa ja sitoutunutta henkilökuntaa, ketjun tukea ja uskollisia nykyisiä ja uusia asiakkaitamme tämä ei olisi mahdollista. Niinpä palvelutasomme tulee jatkamaan huikeaa kasvuaan tänäkin vuonna.

Olipa sitten kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi majoitustarve, toivotan sinut tervetulleeksi Kotimaailmaan!

Jari Peltola

Jari Peltola, tj.
Kotimaailma Helsinki

« Takaisin

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *