Helsinki 

Aalto Henkilöstöpalvelulle on ensiarvoisen tärkeää nopea ja sujuva palvelu, hyvä asunnon sijainti sekä kalustus

torstai 23.01.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilöstöratkaisuja aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Aallon toimialoihin kuuluvat mm. rakentaminen, logistiikka, teollisuus sekä talotekniikka.

Ville Varis, Aalto Henkilöstöpalvelujen Keski-Suomen aluepäällikkö taustoittaa, miksi joustava majoituspalvelumalli on heille olennaista: ”Meillä on paljon henkilökuntaa, jotka operoivat ympäri Suomen. Meidän vahvuutena on varsinkin rakennusala, jossa toimeksiannot vaativat merkittävää liikkuvuutta.”

Lisähaasteita tuovat myös nopeat aikataulut: ”Väliaikaisen majoituksen tarve voi tulla yllättävässäkin aikataulussa. Toimeksianto saattaa tulla jopa muutaman tunnin varoitusajalla”, jatkaa Varis.

”Kotimaailmassa majoitus onnistuu lyhyellä aikavälillä”

”Majoituspalvelun tarjoajan onkin pystyttävä reagoimaan nopeasti tarpeisiimme. Kotimaailma on vastannut meidän huutoomme vahvasti - yhteistyö heidän kanssa on ollut todella vaivatonta. Myös työntekijät ovat olleet todella tyytyväisiä asuntojen laatuun ja kalustukseen”, kiittelee Varis.

Varis on myös itse käyttänyt Kotimaailma Helsinkiä: ”Henkilökohtaisesti on tullut majoitettua pääkaupunkiseudulla työn puolesta. Jokaisella kerralla palvelu on ollut joustavaa, asunto hyvä sekä hyvällä sijalla.”

Kotimaailma Helsingin nopea reagointi Aalto Henkilöstöpalvelun majoitustarpeisiin mahdollistaa joustavan ja laadukkaan palveluprosessin asiakkaille - työntekijöitä unohtamatta.

Kotimaailma tarjoaa kalustettuja asuntoja lyhyeen ja pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kotimaailmalla on Suomessa yli 300 kalustettua kotia tilapäiseen majoitustarpeeseen.

« Takaisin

 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *