Espoo-Vantaa

Jatkossa löydät Kotimaailman kalustetut asunnot myös Espoosta ja Vantaalta!

Soita 050 377 6705 ja kysy lisää!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Espoossa ja Vantaalla

Kotimaailma palvelee myös Helsingin naapurtikaupungeissa Espoon ja Vantaan talousalueilla useammassa pisteessä. Olemme laajentaneet kalustettujen asuntojen tarjontaa kattamaan koko pääkaupunkiseudun talousalueen.  Espoon ja Vantaan etuna on edullisempi hintataso, laadukkaat asunnot ja erinomaiset kulkuyhteydet myös Helsingin keskustaan metrolla, junalla, bussilla tai omalla autolla.

Laadukaat kalustetut asunnot Vantaa ja Espoo

Espoossa sijaitsee useita yrityskeskuksia ja korkeakouluja, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Vehreät, puistomaiset asuinympäristöt sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä aivan Helsingin lähialueella myös lapsiperheille ja aktiivimatkailijoille. Nopeiden etäisyyksien ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Keilaniemi, Leppävaara, Tapiola ja Matinkylä ovat alueita jonne Kotimaailman keskittyy, kysy toki myös muista alueista, laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Vantaan keskeinen sijainti ja viime vuosien voimakkaasti parantuneet liikenneyhteydet muodostavat etenkin lentokentän lähialueista Kotimaailmalle kiinnostavan toiminta-alueen. Lukuisat työmaaprojektit, laaja väestöpohja, turismi sekä runsas yritysverkosto muodostavat luonnollista kysyntää Kotimaailman kalustetuille asunnoille ja lisäpalveluille.  Varsinkin Tikkurila ja lentokentän lähialueet on Kotimaailman tarjonnassa, asuntojemme lähellä on erinomaiset bussi- ja junayhteydet.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Espoon ja Vantaan keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingin alueelta? Espoon, Vantaan ja Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon. Haluatko saada kustannustehokasta majoitusta koko Suomen alueella? Teemme mielellämme teidän kanssa sopimuksen, jossa takaamme hinnat valtakunnallisesti.

Sijaisasunto pääkaupunkiseudulta

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta koko pääkaupunkiseudulla

Kalustettu huoneisto on hyvä vaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Perinteiseen hotelliin verrattuna käytössäsi on kalustetuissa asunnoissamme aina muun muassa täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja mikä parasta, väljät tilat.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Helsinki, Espoo ja Vantaa – meillä on! Katso hinnat täältä.

Etsimme lisää asuntoja tarjontaamme

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen espoo@kotimaailma.com tai vantaa@kotimaailma.com, ja kerro meille kohteestasi. Olemme kiinnostuneita myös useammasta asunnosta kerralla. Me yrittäjinä pidämme asunnosta hyvää huolta ja maksamme vuokran aina ajallaan. Saat meistä luotettavan kumppanin ja vuokralaisen!

 

 

Espoo, Vantaa ja Helsinki

Asiakaspalvelu
+358 50 441 7555

Kuluttajamyynti ja operatiivinen johto
operatiivinen johtaja Antti Junttonen
+358 50 441 7555

Yritysmyynti
yrittäjä Tarmo Herlevi
+358 44 085 2300

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *