Yrittäjäesittelyssä Anneli Perez Jyväskylästä

18.10.2017

Kolmannen polven yrittäjä

Anneli Peréz on toiminut Jyväskylän Kotimaailman yrittäjänä kolme vuotta. Kiinteistöalalla pitkään työskennellyt kolmannen polven yrittäjä löysi Kotimaailman vuonna 2015 ollessaan äitiyslomalla. Tarkemmin Kotimaailmaan tutustuttuaan Anneli huomasi, että franchising-yrittäjänä hän saisi yhdistää työssään intohimonsa: yrittäjyyden, asunnot, sisustamisen, ihmisten kanssa tekemisen ja omatoimisuuden.  Valmis konsepti, Kotimaailman brändi ja olemassa olevat asiakkaat olivat hyvä ponnahduslauta, mistä toimintaa oli helppo lähteä kehittämään ja kasvattamaan. 

Arvostaa vapautta ja yrittäjien tukea

Työskenneltyään 15 vuotta erilaisissa kiinteistöalan tehtävissä työntekijänä, Anneli arvostaa nyt yrittäjän vapautta ja vastuuta. Kotimaailma-ketjun ja muiden yrittäjien tuki on tärkeää. Alun koulutus ja perehdytys auttoivat Annelin hyvin vauhtiin. 

Vuoden 2015 jälkeen Jyväskylän asuntojen määrä on ollut jyrkässä kasvussa. Asuntojen määrän kasvattaminen on teettänyt pitkiä päiviä ja tuonut omat haasteensa lapsiperheen arkeen, mutta myöhemmin palkattu lisätyövoima ja työhön tullut rutiini on saanut asiat rullaamaan sujuvasti. Tällä hetkellä kaikki Jyväskylän asunnot ovat käytössä ja käyttöaste on erittäin korkea. Jyväskylässä näkyy yleinen myönteinen talouskasvun suunta, minkä myötä lisää kasvua on odotettavissa myös lähiaikoina. 

Upeita uusia asuntoja Vapaudenkadulla

Jyväskylän asuntojen vetonaulauksi Anneli mainitsee vastavalmistuneen luksustalon Vapaudenkadulla. Talon kattoterassi yhdistää raput, ja tarjoaa upeiden järvi- ja kaupunkimaisemien lisäksi lapsille turvallisen leikkipaikan. Talossa on tarjolla yhteensä neljä yksiötä, joita voi vuokrata yksitellen tai vaikka kaikki ryhmän käyttöön. Myös saunallinen asunto Lutakon satama-alueella kuuluu Annelin suosikkeihin – sielläkin on majoittujalle tarjolla hienot järvinäköalat.

Rallia, rokkia ja Alvar Aaltoa

Jyväskylä tarjoaa kävijöille paljon koettavaa ja nähtävää. Alvar Aallon faneille on useita kohteita rakennuksista museoon. Kesätapahtumista tunnetuimmat ovat Neste Rally ja Suomipop-tapahtuma. Satama-alueen tapahtumat, urheilutapahtumat, markkinat ja kulttuuri- sekä ruokatapahtumat tarjoavat vuoden ympäri jokaiselle jotakin. 

Annelin yhteystiedot

Kauppakatu 4
40100 JYVÄSKYLÄ
Avoinna arkisin klo 10 - 17 
Anneli Pérez, yrittäjä
050 377 6312
jyvaskyla@kotimaailma.com

Kiinnostuitko yrittäjyydestä Kotimaailmassa ?  Katso lisää täältä!
Haluatko lisää tietoa asunnoistamme ja saatavuudesta ? Katso täältä!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *