Kotimaailma Rovaniemi sai uudet yrittäjät

19.09.2018

Kotimaailma Rovaniemi sai uudet yrittäjät


Kesä ja alkava syksy toi uusia yrittäjäuutisia Kotimaailma-ketjussa. Kotimaailma Rovaniemen yrittäjinä aloittivat Juho-Matti Pekkala ja Antti Tornberg. Kotimaailma Rovaniemi on kasvanut tasaisesti jokaisena toimintavuotenaan ja uudet yrittäjät hakevat lisäkasvua entisestään.

Juho-Matti ja Antti ovat tunteneet toisensa vuosien ajan ja molemmilla on oikeaa taustaa toimintaan. He olivat etsineet jonkun aikaa majoitustoimintaan liittyvää liiketoimintaa ja tässä Kotimaailman ja miesten intressit kohtasivat.

Riittävä perehdytys ja hyvä tilauskanta

Juho-Matti ja Antti kommentoivat ensimmäisiä viikkojaan yrityksessä: ”Kotimaailma Rovaniemen edellisen yrittäjän, Jonny Hyvösen jäljiltä on ollut hyvä lähteä jatkamaan työtä. Kalenteri on täyttynyt kivasti varauksista ja varsinkin talven sesonki näyttää varsin lupaavalta. Uusia kalustettuja asuntoja haetaan koko ajan kasvun tueksi. Varsin hyvissä tunnelmissa ollaan töitä tehty ja tästä on hyvä jatkaa kohti talvea”.

Rovaniemen kalustetut asunnot ovat erinomaisella sijainnilla ja laadukkaita

Kotimaailman kaikki kalustetut asunnot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa todella hyvällä sijainnilla.  Asuntojen laatutaso on silmiinpistävän korkea.  Hyvin varusteltuun asunnon hintaan sisältyy aina muun muassa liinavaatteet, pyyhkeet, nettiyhteys ja luonnollisesti vakuutukset sähköt ja vedet sekä asunnon loppusiivous.  Suurimpaan osaan asunnoista on myös lemmikit tervetulleita.

Huoneistot sopii myös turismiin erinomaisesti

Kalustetut asunnot toimivat hyvin sijaisasuntoina esimerkiksi vesivahingon sattuessa, putkiremontin aikana ja työmatkoilla sekä perhelomailuun tilan ja hinnankin vuoksi. Kotimaailma Rovaniemen asunnoissa mahtuu asumaan isokin perhe. Rovaniemellä tunnetusti talvikauden sesongilla turisteja tulee ympärin maapallon ja Kotimaailma on vajaassa viidessä vuodessa lunastanut paikkansa napapiirin majoitustarjonnassa.

Kotimaailma Rovaniemi palvelee asiakkaita jatkossa vanhassa tutussa osoitteessa Ruokasenkatu 12:ssa.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja eri puolilla Suomea. Vuonna 2007 perustettu yrittäjävetoinen valtakunnallinen ketju on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua muutamasta vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Täältä lisää Kotimaailmasta!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *