Kotimaailma kasvaa yrityskaupalla Helsingissä ja saa uudet yrittäjät Espooseen

03.06.2019

Kotimaailma kasvaa yrityskaupalla Helsingissä ja saa uudet yrittäjät Espooseen

Kotimaailman pääkaupunkiseutu jatkaa kasvua. Kotimaailma Helsingin toiminta saa merkittävän kasvuloikan, kun Kotimaailma Helsinki Tarmo Herlevin johdolla on ostanut Yövy.fi (Experience living) liiketoiminnan. Liiketoimintaan kuuluu muun muassa kymmeniä laadukkaita kalustettuja asuntoja Helsingin yhdinkeskustassa. Kaupan myötä viisi työntekijää siirtyy Kotimaailma Helsingin palvelukseen.

Samaan aikaan Kotimaailma Espoosta ottaa vetovastuun yrittäjäpariskunta Pauliina ja Jani Salovaara.

Tarmo Herlevin päävastuuna on jatkossa Helsingin sekä Vantaan liiketoiminta ja koko pääkaupunkiseudun kehittäminen.

Yrittäjät innoissaan uusista tuulista

Herlevi aloitti Kotimaailman pääkaupunkiseudun yrittäjänä maaliskuun alussa ja näilla muutoksilla mahdollistetaan suunniteltu kasvu pääkaupunkiseudulla. ”Ensimmäiset kuukaudet on olleet vauhdikkaita. Aloitimme kasvattamisen Espoosta ja nyt löysimme sinne loistavan pariskunnan viemään aluetta eteenpäin. Helsingin yrityskaupan myötä tulleiden kalustettujen asuntojen taso ja sijainnit täyttävät pienin muutoksin hyvin Kotimaailman laatukriteeristöön. Tästä on hyvä jatkaa!”.

Espoossa aloittavat Salovaarat ovat myös uuden edessä. ”Olemme toimineet vaatevähittäiskaupassa miltei koko 2000-luvun, Pauliina yrittäjänä ja Jani ketjutoiminnassa, mutta nyt jo jonkin aikaa etsineet uusia haasteita. Kotimaailman laadukas toiminta ja ketjun yrittäjien kova ammatillinen taso miellytti ja niinpä neuvotteluiden jälkeen päädyttiin lähtemään uudelle alalle yrittäjiksi”.

Yhteydenotot

Tarmo Herlevi 044 085 2300, helsinki@kotimaailma.com
Kotimaailma Helsinki ja Kotimaailma Vantaa

Pauliina ja Jani Salovaara 050 354 7070, espoo@kotimaailma.com
Kotimaailma Espoo

Kotimailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Raisiossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Lue lisää Kotimaailma-ketjusta täältä.


Sinustako Kotimaailmaan yrittäjä?

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä hyvähenkisessä ketjussa, jossa tehdään tulevaisuutta kasvassa toimialassa? Lue Kotimaailman yrittäjien kokemuksista täältä. Lue Kotimaailma yrittäjien valintakriteeristöt täältä ja katso missä kaupungissa on vielä yrittäjän paikka vapaana.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *