Yrittäjäksi Hämeenlinnaan?

Kotimaailma-yrittäjäksi Hämeenlinnaan!

Kotimaailma-ketju etsii yrittäjää vastaamaan Hämeenlinnan talousalueesta. Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa franchise-ketjussa. Saat yksinoikeuden kasvavaan ja kehittyvään Hämeenlinnan talousalueeseen. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä puolisosi kanssa, olet pohtinut yrittäjyyttä jo pidempään ja olet asiakaspalveluhenkinen ja kiinnostunut majoitusalasta yleisesti. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä Hämeenlinnassa saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla oikeuden koko Hämeenlinnan talousalueeseen (mm. Hämeenlinna, Hyvinkää, Riihimäki, Forssa).

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Ketjujohto

Franchise Manager
Elina Tikkakoski
050 377 6705

Voit myös täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Vaasassa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti, liikevaihto on n 4 miljoonaa euroa. www.kotimaailma.com

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *