Kotimaailma-yrittäjäksi Kuopioon?

Kotimaailma-yrittäjäksi Kuopioon!

Kotimaailma-ketju etsii uutta yrittäjää jatkamaan Kuopion pistettä nykyisen yrittäjän siirtyessä Ketjun johtoon. Kotimaailma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden menestyä yrittäjänä toimialamme ainoassa valtakunnallisessa franchise-ketjussa. Kotimaailma-yrittäjänä saat lisäksi käyttöösi Kotimaailman vahvan brändin, ketjun tuen ja toimivan sekä jatkuvasti kehittyvän majoituskonseptin yhdistettynä monipuolisiin tukipalveluihin. Kuopion Kotimaailma on lyhyessä ajassa noussut Kuopion talousalueen suunnanäyttäjäksi ja asiakkaat arvostavat Kotimaailman alueensa ykköstoimijaksi. Yrittäjällä on hyvä pohja lähteä kasvattamaan olemassa olevan suunnitelman mukaan liiketoimintaa.

Tämä mahdollisuus sopii sinulle jos olet suunnitellut yrittäjyyttä yksin tai puolisosi kanssa, sinulla on jo olemassa oleva yritys joka etsii laajenemisvaihtoehtoja tai olet perustamassa yritystä yhtiökumppanin kanssa. Olet kasvuhakuinen, periksiantamaton sekä määrätietoinen ja taloutesi on kunnossa. Luonteenpiirteisiisi kuuluu, että teet loppuun sen mitä aloitat. Kotimaailma-yrittäjänä Kuopiossa saat kohtuullisella alkuinvestoinnilla oikeuden koko talousalueeseen.

Lue lisää yrittäjäpaketistamme tästä.

Kuopio on merkittävä palvelu-, matkailu- ja yliopistokaupunki, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Kuopio on tunnettu useista kulttuuritapahtumistaan, mikä luo vahvaa kysyntää myös kuluttajasegmenttiin. Kuopiossa on lähivuosina alkamassa valtakunnan mittakaavassa isoja hankkeita, jotka edistävät kasvuhaluiselle yrittäjälle hyvän pohjan ponnistaa.

Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa kaupunkia avoimista yrittäjäpaikoista, klikkaa tästä ja kerro mistä alueesta olet kiinnostunut. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Kuopion yrittäjä/Ketjun johto
Vesa Kauppila

050 3673142

Voit myös täyttää esitietolomakkeen tästä, ja lähettää sen osoitteeseen rekrytointi@kotimaailma.com jolloin olemme sinuun yhteydessä.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Vaasassa, Kuopiossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti, liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa ja asuntoja on lähes 200. www.kotimaailma.com

Mistä kaikki sai alkunsa?

Liikeidea huoneistomajoituksesta syntyi ketjun omistajan Hans Ekholmin aiemmasta 20 vuoden kokemuksesta franchising- ja asunnonvuokravälitysalalta.
Varsinainen sysäys oman huoneistomajoitusketjun perustamiseen tuli Ekholmin vuosien liiketoiminnasta Tampereella, jonne työntekijät matkasivat usein Turusta ja heidän asumisensa oli järjestettävä työprojektin ajaksi työnantajan toimesta.

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *