Kotimaailma yrittäjäksi

Ryhdy Kotimaailma-ketjuun yrittäjäksi!

Millaista on Kotimaailma-yrittäjän arki?

 • tyhjien vuokra-asuntojen hankinta
 • hankittujen asuntojen kalustaminen ja sisustaminen
 • asiakkaiden tavoittaminen myyntikanavien ja aktiivisen asiakashankinnan kautta
 • verkostoituminen oman talousalueen eri sidosryhmien ja toimialojen kesken
 • asuntojen luovutus ja siistiminen majoituskäyttöön ja asiakaspalvelu
 • oman yrityksen talouden seuranta ja analysointi yhdessä ketjuhallinnon kanssa

Miksi juuri Kotimaailma?

 • Kotimaailma on ainoa alalla toimiva franchising-ketju, synergiaetuja ostoissa ja tukitoiminnoissa. Ei yksinyrittämistä, tukena ketjun muut yrittäjät ja keskus
 • Yhteismarkkinointi
 • Ketjun tukitoiminnot
 • Laaja asiakaskunta – monta tukijalkaa!
 • Kotimaailma brändin 9 vuoden aikana hankitut asiakkuudet ja osaaminen
 • Asiakasvirtaa myös ketjun muilta yrittäjiltä
 • Suojattu, rekisteröity tavaramerkki ja sen tunnettuus
 • Kasvava toimiala, hyvät kasvumahdollisuudet
 • Mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa useammilla yksiköillä / talousalueilla
 • Yksinoikeus omaan talousalueeseen, ei muita ketjun yrittäjiä samalla talousalueella
 • Monipuolinen työnkuva asiakashankinnasta asuntojen kalustamiseen ja majoitusmyyntiin
 • Yritysrakenteen ja toiminnan keveys
 • Ei suuria investointitarpeita henkilöstöön, toimitiloihin tai varastoon
 • Valmis yhteistyöverkosto ketjun muista yrittäjistä, ketjun johdosta sekä ketjukumppaneista
 • Kotimaailma on Suomen Franchising-Yhdistyksen jäsen ja sitoutunut noudattamaan Eettisiä sääntöjä

 

KOTIMAAILMA tarjoaa yrittäjälle liiketoimintamahdollisuuden kasvualalla.

Haemme itsenäisiä, ennakkoluulottomia ja suoriutumishalukkaita yrittäjiä koko Suomesta kasvavaan tiimiimme jakamaan menestystä kanssamme!

Menestyvällä Kotimaailma-yrittäjällä on hyvä paikallistuntemus ja hän huolehtii asiakaspalvelusta ja asiakashankinnasta alueellaan. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, myös englannin kielellä, auttaa häntä tehtävässään. Hän tekee mielellään yhteistyötä valtakunnallisten ja paikallisten yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien sekä toisten Kotimaailma-yrittäjien kanssa. Kotimaailma-yrittäjällä on vakaa taloudellinen tilanne ja perheen tuki takanaan.

Pyydä itsellesi tästä lisätietopaketti Kotimaailma-yrittäjyydestä tai ota Vesaan , Aaroon tai Elinaan yhteyttä soittamalla 050 377 6705, lisää yhteystietoja löydät sivun oikeasta reunasta. Lisätietopaketissa on kerrottu tarkemmin Kotimaailman franchisingtoiminnan perusperiaatteista sekä itse hakuprosessista. Lisätietopaketin pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja kaikki yhteydenotot käsittelemme 100% luottamuksella.

Tarjoamme menestyksekkään valmiin konseptin ja vahvan ketjun tuen toiminnallesi

Kotimaailma yrittäjänä saat käyttöösi valmiiksi testatun ja toimivaksi todetun sekä menestyksekkään liiketoimintakonseptin, rekisteröidyn tavaramerkin ja valtakunnallisen asiakasrekisterin. Yrittäjänämme saat yksinoikeuden omalle talousalueelleesi ja olet tiiviissä yhteistyössä ketjun sidosryhmien, muiden ketjuyrittäjien sekä franchiseantajan kanssa. Tarjoamme vahvan tuen ja jatkuvan ohjauksen, valtakunnallisen ketjumarkkinoinnin tuomat paikalliset edut sekä ketjun omia sisäisiä rahoitusratkaisuja. Käytössäsi on myös useiden yhteistyökumppaneidemme palvelut, kuten tilitoimisto- ja mainostoimistokumppanit, leasing-rahoituskumppanit, sekä ketjun neuvottelemat yhteiset hankinnat.

Liity energiseen joukkoomme!

Kotimaailma Joensuun äiti-tytär franchisingyrittäjämme avasivat  toimistonsa rohkeasti uutena kokeiluna kauppakeskus Metropoliin, keskeiselle paikalle jossa raikas toimisto hoitaa osan markkinoinnista jo itsessään. Kotimaailma Joensuu on kasvanut reipasta vauhtia koko ajan, ja sama tahti säilynee varmasti jatkossakin.  "Aloitimme yrittäjinä Kotimaailma Joensuussa kesällä 2015. Toimintamme on laajentunut jatkuvasti ja ala on selvästi kasvamassa sen tunnettavuuden myötä. Työ on ollut monipuolista ja olemme saaneet työskennellä mahtavassa yrittäjäyhteisössä.", kertovat Kotimaailma Joensuun yrittäjät Christa ja Anne. Haluatko kuulla lisää Kotimaailman yrittäjänä toimimisesta? Soita 050 377 6032 Christalle  tai 050 377 6303 Annelle ja kysy lisää kokemuksista!

Kotimaailma Joensuun franchising-yrittäjät

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Vaasassa, Joensuussa, Espoossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti, liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa ja asuntoja on lähes 200. www.kotimaailma.com


Mistä kaikki sai alkunsa?

Liikeidea huoneistomajoituksesta syntyi ketjun perustajan Hans Ekholmin aiemmasta 20 vuoden kokemuksesta franchising- ja asunnonvuokravälitysalalta.
Varsinainen sysäys oman huoneistomajoitusketjun perustamiseen tuli Ekholmin vuosien liiketoiminnasta Tampereella, jonne työntekijät matkasivat usein Turusta ja heidän asumisensa oli järjestettävä työprojektin ajaksi työnantajan toimesta.

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *