Ajankohtaista

Kotimaailma täyttää pyöreitä vuosia!

torstai 16.03.2017

Kotimaailma täyttää pyöreitä vuosia!

 

Kotimaailma 10 vuotta!

Nyt on aika juhlaan! Kotimaailma on tarjonnut vaihtoehtoista majoitusta kalustetuissa asunnoissaan ympäri Suomea jo 10 vuotta. Ensimmäisistä neljästä kaupungista on kasvettu jo yli 10 kaupungin franchise-ketjuksi! Vauhti ei ole hiipumassa, suunnitelmissa on avata lisää uusia kaupunkeja tänä vuonna. Vuorossa ovat ainakin Lahti, Pori ja Lappeenranta.
Katso kaikki tämänhetkiset kaupunkimme tästä.

Mistä kaikki alkoi?

Liikeidea huoneistomajoituksesta syntyi ketjun omistajan Hans Ekholmin aiemmasta 20 vuoden kokemuksesta franchising- ja asunnonvuokravälitysalalta. Varsinainen sysäys oman huoneistomajoitusketjun perustamiseen tuli Ekholmin vuosien liiketoiminnasta Tampereella, jonne työntekijät matkasivat usein Turusta ja heidän asumisensa oli järjestettävä työprojektin ajaksi työnantajan toimesta. Vuonna 2007 perustettu Kotimaailma, nykyään valtakunnallinen huoneistomajoitusketju, on toimialallaan ainoa franchising-periaattella toimiva yritys. Kotimaailma on alusta asti panostanut erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettaviin yhteistyökumppaneihin sekä asuntojen keskeiseen sijaintiin kussakin kaupungissa. Tasalaatuiset asuntomme ovat olleet itsestäänselvyys alusta asti.

Kotimaailman tulevaisuuden suunnitelmat

Haemme itsenäisiä, ennakkoluulottomia ja suoriutumishalukkaita yrittäjiä koko Suomesta kasvavaan tiimiimme jakamaan menestystä kanssamme! Haemme juuri nyt yrittäjiä Lahteen, Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle, Riihimäelle, Lappeenrantaan, Poriin, Raumalle, Kouvolaan ja Kotkan-Haminan talousalueelle. Muutkin alueet ovat mahdollisia, oma halu ja ammattitaito ratkaisee.

Lue lisää Kotimaailma-yrittäjyydestä ja ota yhteyttä jos kiinnostuit!

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *