Ajankohtaista

Kotimaailma Helsinki-yrittäjä Kirsi Soini esittäytyy

maanantai 30.11.2015

Kotimaailma Helsinki-yrittäjä Kirsi Soini esittäytyy

Kotimaailma-yrittäjä Kirsi Soini esittäytyy


”Haluan kehittyä työssäni jokaisella saralla”

Aloitin Kotimaailma Helsingin yrittäjänä tämän vuoden alussa. Sitä ennen olen tehnyt asiakkuuspäällikön hommia, ja aiemmin olen toiminut myös kiinteistönvälittäjänä. Nuoruusvuosista lähtien muut työpaikkani ovat olleet hotelli- ja ravintola-alalla.

Jo useamman vuoden ajan olen etsinyt itselleni sopivaa yrittäjyysvaihtoehtoa ja ollut kiinnostunut majoitusliiketoiminnasta. Törmättyäni Kotimaailman hakuilmoitukseen kiinnostuin välittömästi Kotimaailma-yrittäjyydestä.

Yrittäjyydessä parasta on uuden oppiminen

Kotimaailma-yrittäjyys on sopinut minulle hyvin. Parasta on ollut uuden oppiminen ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista. En halua jämähtää paikoilleni, vaan kehittyä työssäni jokaisella saralla.

Yrittäjyys on ollut myös haastavaa, ja arvostukseni yrittäjiä ja yrittäjyyttä kohtaan on noussut huimasti. Koko ajan on paljon tekemistä, ja ajankäyttö aiheuttaa toisinaan päänvaivaa. On tärkeää tunnistaa ne asiat, joihin omat voimavarat kannattaa kohdistaa.

Olen yrittäjänä määrätietoinen, ja tarvitsen tavoitteita pysyäkseni motivoituneena. Haluan kasvattaa Helsingin Kotimaailman näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä samalla menestyä yrittäjänä.

Kodinomainen vaihtoehto

Huoneistomajoitus on mielestäni mielenkiintoinen ja monipuolinen toimiala. Se on Suomessa vielä melko nuori ala, ja on innostavaa olla mukana kehittämässä uutta.

Kotimaailman asunnot ovat todella hyvä vaihtoehto erityisesti pidempiaikaiseen majoittumiseen sekä työmatkoilla että vapaa-aikana. Se sopii myös perheellisille ja tarjoaa kodikkaan vaihtoehdon. Asunnot eivät ole hotellihuoneistoja tai asuntoloita, vaan muistuttavat oikeita koteja. Niissä voi itse pestä pyykkinsä ja kokkailla haluamiaan ruokia, eli elää ihan normaalia kotiarkea.

Kotimaailman asunnot sijaitsevat kaupunkien keskustan tuntumassa, joten myös liikenneyhteydet ovat kunnossa.

« Takaisin

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *