Kotimaailma - Möblerade bostäder

Möblerad bostad – trivsamt och enkelt

Känn dig som hemma även när du inte är det! Kotimaailma erbjuder högklassiga bostäder i över 10 städer i Finland. Bo på dina egna villkor även när du av en eller annan orsak inte kan vara i ditt eget hem. Våra bostäder erbjuder samma frihet som lägenhetshotell eller privatbostäder bokade via Airbnb, men med oss kan du vara säker på att slippa tråkiga överraskningar. När du väljer en av våra bostäder får du alltid stöd och hjälp av vår utbildade personal genom hela bokningsprocessen.

Har du behov av inkvartering i jul- och nyårshelgen?

Jul och nyår är på intågande och många vill gärna tillbringa kvalitetstid tillsammans med släkt och vänner. Detta betyder också ofta för långväga gäster behov av inkvartering. Istället för att trängas hemma hos släkten kan man enkelt övernatta i Kotimaailmas mysiga jullägenheter.

Vi erbjuder fullt utrustade och möblerade lägenheter för både större och mindre familjer. Be om offert för inkvartering under jullovet redan nu. Våra lägenheter ligger alltid i stadens centrum och är tillgängliga från några dygn upp till månader. En möblerade lägenhet är ett bra alternativ till hotellboende. Lägenheterna är både större och förmånligare än hotellboende. I våra lägenheter kan man känna sig som hemma. Man får tillreda familjens egna specialiteter till julbordet i våra fullt utrustade kök. Ingen går heller miste om den traditionella julbastun då många av våra lägenheter har egen bastu.

I våra lägenheter kan man fira en fin och fridfull jul med nära avstånd till släkt och vänner. Kotimaailmas lägenheter hittas i Helsingfors, Esbo, Åbo, Tammerfors, Jyväskylä, Uleåborg, Rovaniemi, Vasa, Kuopio, Joensuu, Nådendal, Kemi och Torneå. Alla lägenheter är fullt utrustade och möblerade så gästerna behöver endast medta den egna resväskan.

Möblemang och utrustning

Jämfört med traditionella hotell får du en större bostad. Våra bostäder är fullt utrustade med bland annat disk- och tvättmaskin. Bostaden har kök där du kan laga dina favoriträtter, vardagsrum med skön soffa och sovrum med bekväm säng för en god natts sömn – precis som hemma. Nästan alla bostäder har dessutom balkong. Möblerade och fullt utrustade tillfälliga bostäder är ett prisvärt alternativ till hotell och stugor för några dagars eller veckors boende samt ett lyxigt och enkelt alternativ till hyresbostäder för tillfälligt boende.

Hotell, Airbnb eller Kotimaailma?

Våra möblerade bostäder erbjuder tryggt och flexibelt boende för olika behov. Bostäderna kombinerar hotellets kvalitet och flexibilitet med det egna hemmets bekvämligheter. När man bokar via Airbnb kan man ibland råka ut för problem med nyckelöverlämning och annat, medan den som väljer Kotimaailma alltid kan lita på att våra kompetenta lokala företagare ser till att alla aspekter kring boendet löper smidigt. Bostaden är välstädad när du kommer, nycklarna överlämnas garanterat och du kan enkelt förlänga vistelsen vid behov. När du väljer en av Kotimaailmas bostäder får du alltid stöd och hjälp av vår utbildade personal genom hela bokningsprocessen. Förmånligt boende utan att tumma på komfort och kvalitet. Boka din stadsbostad nu för trivsamt boende!

Möblerad bostad i Åbo, Tammerfors, Uleåborg, Helsingfors, Esbo, Joensuu, Jyväskylä, Vasa, Kuopio eller Rovaniemi?

Då har du kommit rätt! Bokningsläget varierar en hel del, kontakta oss så för att kontrollera dagens situation. Om du behöver boende för mer än en vecka, kontakta oss! Be om offert på en möblerad bostad

Du kan be om offert med vårt kontaktformulär eller genom att ringa oss 040 8227550

Välkommen!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Joensuu »

Jyväskylä »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *