Majoitu Oulun palveluiden äärellä

"Kiitos, asunto oli oikein mukava! Voimme suositella! Avaimen nouto oli helppoa ja ohjeet selkeät. Positiivinen kokemus koko porukalle" - lapsiperhe, pienet lapset

"Kiitos. Tämä oli poikkeuksellisen mukava kokemus! Asunto oli kaunis ja toimiva" -lapsiperhe

Löydät meidät myös Facebookista!

Löydät fb-sivuiltamme myös paljon kuvia Oulun asunnoistamme

Kotimaailma Oulu Facebookissa

Oulu on sekä kaunis kesäkaupunki merituulen puhaltaessa lempeästi, että viehättävä talvikaupunki pakkasen paukkuessa ja lumen narskuessa jalkojen alla. Jos haluat päästä tutustumaan Oulun tarjontaan mahdollisimman täysipainoisesti, mökkimajoitus voi olla hieman hankala, vaikka tunnelmaa mökeillä usein onkin. Oulun keskustassa sijaitsevat asuntomme helpottavat liikkumistasi huomattavasti, etkä ole koko aikaa auton varassa. Valitse siis asunto Oulun ytimestä, niin olet lähellä palveluja ja elämää!

Tekemistä Oulussa

Oulu tarjoaa paljon ajanvietettä niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesällä auringon paistaessa Nallikarin hiekkaranta on kaikenikäisten suosikkikohde. Kilometrin mittainen hiekkaranta tarjoaa niin tilaa kuin aktiviteetteja moneen lähtöön. Lasten Vauhtipuistossa vierähtää helposti koko päivä huvipuistolaitteiden, liukumäkien ja monen muun tekemisen merkeissä. Sen jälkeen onkin mukava palata yöpaikkaan, jossa voi olla kuin kotonaan.

Oulun museotarjonta on laajaa, täältä löytyy niin Eläin- kuin Kasvimuseokin, Automuseo ja Merimiehenkotimuseo, Taidemuseo ja monia muita. Tiedekeskus Tietomaa houkuttaa koko perhettä, ja siellä pääsee tutustumaan moniin tieteen ihmeisiin tähtitieteestä illuusioihin.

Oulun ravintola- ja kulttuuritarjonta tyydyttää taatusti kokemuksia etsivän kaipuun. Majoittuessasi Oulun keskustassa pääset kätevästi myös tutustumaan Oulun yöelämään, joka on kuuleman mukaan vilkas ja vauhdikas.

Jos siis etsit loma-asuntoa tai keikkakämppää Oulusta, unohda mökit ja suuntaa eläväiseen keskustaan! Kalustetut asuntomme takaavat viihtymisesi, ja voit nauttia turistina olemisesta täysin siemauksin!

Esittelyssä Oulun Kotimaailma-yrittäjä

”Yrittäjyys on tuonut uutta virtaa työhön”

Olen ollut Kotimaailmalla töissä vuodesta 2009, ja vetänyt siitä asti Oulun toimipistettä. Kun Kotimaailma siirtyi yrittäjävetoiseen franchising-malliin, tuntui luontevalta jatkaa yrittäjänä Kotimaailma-ketjussa. Myös tutut työkaverini siirtyivät... Lue lisää

Tilaa tästä Oulun parhaat tarjoukset sähköpostiisi

Etsitkö kalustettua asuntoa 1-7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *