Kemi-Tornio

Tervetuloa Kemi-Tornioon!

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta myös Kemi-Tornion alueella!

Valitse hotellin sijaan kalustettu asunto! Tarjoamme Kemi-Tornion alueella täysin kalustettuja asuntoja erinomaisella varustelulla. Saat käyttöösi keittiön kaikilla mukavuuksilla, pyykinpesukoneen ja enemmän tilaa sekä vapautta perinteiseen hotellimajoitukseen verrattuna. Joissakin asunnoissamme on jopa sauna ja parveke. Kalustettu asunto on myös paljon kodinomaisempi ja siten mukavempi tapa majoittua. Asunnot ovat erinomainen vaihtoehto keikkakodiksi tai kodin remontin ajaksi!  Kalustetussa asunnossa majoittuu mukavasti suurempikin porukka, eikä kulut kertaudu lukumäärän mukana. Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Kemi-Tornion alueelta päiviksi tai viikoksi.

Etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin jo 13. paikkakunnalla Suomessa, ja voit tehdä varauksen osaan asunnoistamme myös Airbnb:n kautta. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan.

Varaustilanne vaihtelee päivittäin, joten tämänhetkinen saatavuus kannattaa varmistaa ottamalla yhteyttä Oulun toimipisteeseemme.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen tästä tai soittamalla meille:

Eija Jormalainen 050 377 6983
Noora Uusitalo 050 377 6938

Lähin toimipisteemme sijaitsee Oulussa osoitteessa:

Rautatienkatu 30
90100 OULU

Avoinna arkisin klo 10–17

Paypal
Voit myös maksaa paypal-palvelun kautta suoraan verkossa!

Saat maksulinkin toimistoltamme »

Tilaa uutiskirjeemme

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *