Helsinki 

Tervetuloa Helsinkiin! 

 

Tervetuloa Helsinkiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää kalustetuista asunnoista

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta Helsingissä

Asu kuin kotonasi, silloinkin kun et voi asua kotonasi! Kotimaailma Apartments Helsinki tarjoaa sinulle laadukkaan vaihtoehdon hotellille Helsingin ydinkeskustassa. Saat mahdollisuuden elää ja asua omilla ehdoillasi, vaikka yövytkin muualla kuin omassa kodissasi. Voit varata käyttöösi kokonaisen kaupunkikodin hyvällä sijainnilla viivytpä Helsingissä vuorokauden tai viikkoja.
Helsingin keskustan kalustetut ja täysin varustellut asunnot sijaitsevat keskustan alueella, kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja monista päänähtävyyksistä kuten Senaatintorilta ja Eduskuntatalolta.
Perinteiseen hotelliin verrattuna saat käyttöösi keskeisellä sijainnilla olevissa kalustetuissa asunnoissamme muun muassa täysin varustellun keittiön ja mikä parasta, väljät tilat.
Tällainen kalustettu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä päiviksi tai viikoiksi. Se on myös ylellinen ja helppo vaihtoehto vuokra-asunnolle Helsingissä kun asunnon tarpeesi on tilapäinen.

Oma kaupunkikotisi Helsingissä

Miten ihanalta tuntuukaan hörpätä aamukahvit auringon paisteessa Kauppatorilla? Käyskenteletkö kenties mieluummin Esplanadin puistossa vai nautitko taide-elämyksistä Nykytaiteen museossa Kiasmassa? Nämäkin kaikki ovat kävelymatkan etäisyydellä Kotimaailma Helsingin kaupunkikodeista.
Hotellin laadukkuus ja joustavuus, oman kodin mukavuus, etsitkö Airbnb-tyyppistä majoitusvaihtoehtoa? Kotimaailmalla on, kuten myös Airbnb:llä, kalustettuja asuntoja tarjolla eri pituisiin tarpeisiin. Majoittuessasi Kotimaailman asuntoon käytössäsi on aina koulutetun henkilökuntamme tuki ja apu koko varausprosessin ajan. Majoitu Helsingin keskustassa edullisesti, mutta laadusta tinkimättä ja mukavasti.

Varaa käyttöösi oma kaupunkikotisi ja vietä laadukasta aikaa Suomen pääkaupungissa.

Partnerisi henkilöstön majoituksessa

Helsingin keikkakoti on täydellinen ratkaisu henkilöstösi majoittamiseen. Etsitkö järkevää vaihtoehtoa hotellille Helsingissä? Helsingin Kotimaailmalla saat hotellin joustavuuden mutta edullisemman tavan majoittaa henkilöstösi työmatkan aikana. Me huolehdimme työntekijöistäsi, rautaiset ammattilaisesi voivat keskittyä työntekoon.

Sijaisasunto Helsingissä

Remontin tai vesivahingon korjauksen ajaksi joustava, mukava ja helppo sijaisasunto. Lähtöpäivän voi jättää avoimeksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia remontin aikataulukäänteistä.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tästä linkistä, tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Helsinki – meillä on! Katso hinnat täältä.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

050 3776760

050 3776986

HUOM! Helsingin toimistomme on muuttanut. Uusi osoite Unioninkatu 8, 00101 Helsinki


Toimistomme
Unioninkatu 8
00101 HELSINKI 
Avoinna arkisin klo 10–17

Voit maksaa majoituksen luottokortilla klikkaamalla alla olevaa maksunappia

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Etsitkö kalustettua asuntoa 1-7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *