Espoo-Vantaa

Jatkossa löydät Kotimaailman kalustetut asunnot myös Espoosta ja Vantaalta!

Soita 050 377 6705 ja kysy lisää!

Kotimaailma-yrittäjäksi pääkaupunkiseudulle

Kotimaailma-ketju laajenee entisestään! 

Kotimaailma palvelee nykyään myös Espoon ja Vantaan talousalueilla. Lisäksi laajennamme kalustettujen asuntojen tarjontaa kattamaan koko Helsingin talousalueen.

Espoossa sijaitsee useita yrityskeskuksia ja korkeakouluja, joten asunnot palvelevat erinomaisesti työkomennuksella olevia ja opiskelijoita. Vehreät, puistomaiset asuinympäristöt sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä aivan Helsingin lähialueella myös lapsiperheille ja aktiivimatkailijoille. Keilaniemi, Leppävaara, Tapiola ja Matinkylä ovat alueita jonne Kotimaailman keskittyy, kysy toki myös muista alueista, laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Vantaan keskeinen sijainti ja viime vuosien voimakkaasti parantuneet liikenneyhteydet muodostavat etenkin lentokentän lähialueista Kotimaailmalle kiinnostavan toiminta-alueen. Lukuisat työmaaprojektit, laaja väestöpohja, turismi sekä runsas yritysverkosto muodostavat luonnollista kysyntää Kotimaailman kalustetuille asunnoille ja lisäpalveluille.

Onko sinulla sijoitusasuntona yksiö, kaksio tai kolmio, jonka haluaisit vuokrata käyttöömme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen espoo@kotimaailma.com tai vantaa@kotimaailma.com, ja kerro meille kohteestasi.

Kalustettuja asuntoja ja majoitusta jatkossa koko pääkaupunkiseudulla

Kalustettu huoneisto on hyvä vaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta. Perinteiseen hotelliin verrattuna käytössäsi on kalustetuissa asunnoissamme aina muun muassa täysin varusteltu keittiö, pyykinpesukone ja mikä parasta, väljät tilat.

Varaustilanteemme vaihtelee päivittäin, joten otathan yhteyttä tämänpäiväisen tilanteen varmistamiseksi. Mikäli toivomallesi ajalle ei löydy mieleistäsi kalustettua asuntoa tästä linkistä, tai etsit majoitusta yli viikoksi ota meihin yhteyttä!

Kalustettu asunto Espoo – meillä on! Katso hinnat täältä.

Pyydä tarjous kalustetusta asunnosta

Voit pyytää tarjouksen kalustetusta asunnosta yhteydenottolomakkeella tai vaihtoehtoisesti soittamalla meille:

050 3776986
050 3776760


HUOM! Helsingin toimistomme on muuttanut. Uusi osoite Unioninkatu 8, 00101 Helsinki


Toimistomme
Unioninkatu 8
00101 HELSINKI
Avoinna arkisin klo 10–17

Voit maksaa majoituksen luottokortilla klikkaamalla alla olevaa maksunappia

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Etsitkö kalustettua asuntoa 1-7 vuorokaudeksi?

Tarkista saatavuus ja tee varaus tästä linkistä »

Esimerkkejä asunnoistamme Helsingissä

Ei tiedostoja

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *