Jouluksi tai uudeksivuodeksi kalustettuun asuntoon

ANOPPIA KARKUUN?

Tai muita joulun/uuden vuoden majoitustarpeita?

Onko sinulla majoitustarvetta jouluksi tai uudeksivuodeksi?

Taas lähestyy se aika vuodesta kun suku kokoontuu viettämään yhdessä laatuaikaa hyvän ruuan ja ilon merkeissä. Tähän liittyy myös mahdollisesti äkillinen majoitustarve, johon saat loistava ratkaisun Kotimaailmalta.

Pyydä kalustetusta asunnosta joulutarjous siitä kaupungista, josta tarvitset kalustetun asunnon päiväksi, viikoksi tai vaikkapa kuukaudeksi.

Kotimaailman kalustetut asunnot tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon perinteiselle hotellimajoitukselle. Kalustetuissa asunnoissa voit elää aivan kuin omassa kodissasi, kokata jouluruuat sekä pestä pyykit. Useimmissa Kotimaailman asunnoissa on myös mahdollisuus omaan joulusaunaan!

Kotimaailman asunnoissa voit viettää joulua omassa rauhassa mutta silti sukulaisten ja perheen lähellä. Kotimaailman asuntoja löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta, Rovaniemeltä, Vaasasta, Kuopiosta, Joensuusta, ja Naantalista. Asunnoissa voi majoittua yhdestä yöstä jopa useampaan kuukauteen. Asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja, joten sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain henkilökohtaiset tavarasi. Kotimaailman kodinomaisissa asunnoissa vietät joulun aivan kuin omassa kodissasikin!

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja Turussa, Tampereella, Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa, Raahessa, Jyväskylässä, Joensuussa, Vaasassa, Kuopiossa ja Naantalissa. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua yhdestä vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Yrittäjävetoisen Franchisingliiketoimintamallin mukaisesti toimiva Kotimaailma-ketju kasvaa voimakkaasti, liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa ja asuntoja on lähes 200. www.kotimaailma.com

Mistä kaikki sai alkunsa?

Liikeidea huoneistomajoituksesta syntyi ketjun omistajan Hans Ekholmin aiemmasta 20 vuoden kokemuksesta franchising- ja asunnonvuokravälitysalalta.
Varsinainen sysäys oman huoneistomajoitusketjun perustamiseen tuli Ekholmin vuosien liiketoiminnasta Tampereella, jonne työntekijät matkasivat usein Turusta ja heidän asumisensa oli järjestettävä työprojektin ajaksi työnantajan toimesta.

Tutustu kunkin kaupungin kohteisiin!

Helsinki »

Turku »

Tampere »

Oulu »

Kuopio »

Vaasa »

Rovaniemi »

Kemi-Tornio »

Raahe »

Jyväskylä »

Joensuu »

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *